Uge 37’s grøntsagspose

10. september 2009
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af admin

Omkring 40 medlemmer mødte op denne onsdag for at afhente deres dejlige, friske fødevarer. Indholdet af ugens pose var som følger:

1/2 kg Pære Conference (Birkemosegaard)
2 Majskolber (Birkemosegaard)
1 pose spinat (Birkemosegaard)
1 kg kartofler (Kiselgaarden)
1 kg gulerødder (Kiselgaarden)
1 hokkaido græskar (Kiselgaarden)
3 friske chilier (Nielsen & Nielsen)

Al frugt og grønt er som altid økologiske og lokalt dyrkede. Hele posen koster blot 100 kr. Og som en ekstra bonus havde Mette fra Indkøbsgruppen vedlagt to opskrifter som inspiration, så også de, der ikke så tit laver mad med Hokkaido græskar, let kan komme igang.

I sidste uge tilbød vi nye medlemmer at bestille direkte på nettet og komme ned og betale medlemskab og for den første kasse de afhentede på dagen. Alle de, der havde bestilt i sidste uge, afhentede deres kasser. Så vi gentager successen, men vi har spiffet proceduren lidt op:

Hvis du gerne vil være medlem af KBHFF, udfyld denne formular (den giver dig mulighed for at give os alle de oplysninger vi skal bruge til at registrere dit medlemskab samt din bestilling (lille pose til 100 kr eller stor pose (dobbelt af det hele) til 200 kr).

Bestil idag og betal når du henter dine varer nede i butikken på onsdag! Bestillingsfristen er – som sidste uge – lørdag kl. 17.

Hvis du har nogle spørgsmål til bestillingerne, kan du stadig skrive til Indkøbsgruppen på indkoeb@kbhff.dk. Hvis du har spørgsmål eller problemer med formularen, så skriv til Kommunikationsgruppen på info@kbhff.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *