Uge 39’s grøntsagspose

21. september 2009
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af admin

Der er mange uventede udfordringer ved at starte et fødevarefællesskab, hvor mange mennesker skal lære at arbejde sammen, kommunikere indbyrdes og opbygge nogle processer, der er synlige og forståelige for alle.

Det har betydet, at der har været tidspunkter i åbningstiden, hvor der har været mere eller mindre kaotiske tilstande, og KBHFF måske ikke har fremstået særlig tjekket. Det er vi meget bevidste om, og det er bestemt ikke det indtryk vi ønsker at man får når man kommer ned i fødevarefællesskabet.

Målet er, at det skal være en hyggelig, personlig, imødekommende og positiv oplevelse at komme i fødevarefællesskabet. Det skal netop ikke være så fortravlet, forvirret og upersonligt som at gå i et supermarked.

Det arbejder vi meget på, og på onsdag vil vi diske op med kaffe og the i åbningstiden og gøre det muligt for medlemmerne at møde hinanden, hygge og få svar på deres spørgsmål under rolige og hyggelige omstændigheder.

Et andet tegn på, at vi langsomt er ved at få bedre styr på vores processer, kan vi allerede i dag mandag fortælle, hvad indholdet af denne uges grøntsagspose bliver:

1 kg Kartofler af sorten Sava
1 kg Pastinak
2 kg Gulerødder
1 kg Porrer
1 stk Hokkaido
1/2 stok Grønkål
1 bundt Bredbladet persille
1 stk Toscansk palmekål

Dette er indholdet af en “lille kasse” til 100 kr. En “stor kasse” til 200 er dobbelt-op på det hele. I denne uge er alle fødevarerne fra Kiselgården, og dermed er indholdet 100 % biodynamisk. Med i posen vil der være en lille slip med opskrifter og information om grøntsagerne, så alle kan lære lidt om hvad man kan bruge grønkål og toscansk palmekål til.

Hvis du endnu ikke er medlem, men synes at dette lyder godt, så kan du melde ind dig i fødevarefællesskabet her. Du kan også bare komme ned i butikken på onsdag mellem 16 og 19 og møde os, melde dig ind og købe lidt grøntsager i løssalg.

Vi glæder os til at se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *