Folkets Hus Make Over

28. november 2010
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af admin

3. salen i Folkets Hus trænger til en kærlig hånd. Da Fødevarefællesskabet, har været rigtigt glade for, at bruge Folkets hus det sidste år, vil vi gerne være med til at gøre huset til et endnu federe sted at holde møder og lave arrangementer. Vi har nu fået frie hænder til at give 3. salen en Make Over og inviterer derfor alle vores medlemmer med gode ideer, kreative hjerner og gode hænder til brainstormingsmøde i lokalet på 3. sal i Folket Hus søndag d. 5/12 kl: 12.00. Tømrere , designere, graffitikunstnere, glarmestre, arkitekter og andet godtfolk, vi har brug for jeres viden og gode ideer, så vi kan lægge en plan for hvad der skal gøres.
Skriv dig gerne på listen her -Så sørger vi for at der er pizza.

Med venlig hilsen
Håndværkergruppen og Arrangementsgruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *