Medlemsmøde i KBHff Amager den 11. maj

10. maj 2011
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Butiksgruppen Amager

Kære medlemmer på Amager

Så er vi endelig oppe at køre med to butikker på Amager. Snart kan vi tage gårdhaven på Prags Boulevard og Backersvej  i brug til poseudlevering, løssalg og hygge. Inden da er der en række praktiske, principielle og sociale arrangementer vi i fællesskab skal tage stilling til. Blandt andet vagtplan, internetforbindelse, vedtægter og åbningsfest. Derfor afholdes medlemsmøde for alle amagerkanske KBHff’ere på onsdag den 11. maj kl. 19 – 21 på Prags Boulevard.

Læs dagsorden for mødet og tilmeld dig her. Børn, partnere,venner og interesserede er velkomne.

Vi glæder os til at se så mange som muligt.

Kærlig hilsen de lokale arbejdsgrupper

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *