Debat om fisk – Vil du være med i arbejdsgruppen?

6. august 2012
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Arrangementsgruppen

Kbhff holdt en debataften om fisk, fiskeri og dambrug mandag den 21. maj i Osramhuset, som første skridt mod at vi i fællesskab kan tage en beslutning om hvorfra og hvordan vi skal købe fisk. Vil du gerne læse lidt om hvad der blev snakket om, kan du finde et referat af debatten her: http://kbhff.wikispaces.com/Referat+af+fiske-paneldebat+21.+maj

 

Næste skridt er at få nedsat en arbejdsgruppe, som kan komme med nogle konkrete forslag til hvilke fisk vi vil købe og hvorfra, så det kan danne udgangspunkt for et oplæg og forslag til beslutning på næste medlemsmøde. Har du tid og lyst til at være med i denne arbejdsgruppe, så send en mail til arrangement@kbhff.dk, og vi vil sørge for at indkalde til arbejdsgruppens første møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *