Fødselsdags-kagefest! KbhFF fylder 3 år!

6. august 2012
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Arrangementsgruppen

København har et fødevarefællesskab. Fødevarefællesskabet har slået rødder. Rødderne har spredt sig overalt i byen. Byen er stolt. Og fællesskabet skal være stolte over at siden den første pose blev pakket på Nørrebro d. 26. August 2009 er KbhFF’s rødder er for alvor groet ud til byens mange ansigter. Derfor synes vi det er på sin plads at fejre fællesskabets tre år!

Søndag d. 26. August er alle KbhFF’s 10 afdelinger inviteret til et farverigt, smagsfyldt, frodigt – og selvfølgelig, fælles, kagebord. Farverne, smagene og frodigheden skal vi selv skabe – for vi ved, at vi kan – så medbring en saftig kage, en håndfuld muffins, en pandekagedej eller noget helt andet bagværks-agtigt, så dækker vi det fineste fødselsdagsbord i Byhaven 2200, hvor KbhFF’s rødder også har sat sit præg.

Medbring som sagt kage, tæpper, kreative f-dags flag, hjemmelavede balloner (…), udendørsspil eller ideer til lege, og tag egne drikkevarer med under armen.

Vi starter kl. 15.00 i Byhaven i Hørsholmsparken (ved Stefansgade), krydser fingrer for godt vejr, og slutter når duggen falder og maverne er fulde og trætte.

Der vil være muligheder for at bage pandekager af sin pandekagedej, hvis det er det man vil – KbhFF’s Økokalas stiller op med hjemmebygget olietønde-bageplade.

Vi ses d. 26. August til fest og fællesskab!:-)

Arrangementsgruppen

 

Nina Johanne kommenterede
Kl. 12:48 d. 10. august 2012

Glæder mig mega meget! Håber på godt vejr – ellers kan man jo også snuppe med paraply med hjemmefra

Mia Helmer Jensen kommenterede
Kl. 11:08 d. 17. august 2012

Hvis det regner meget kan vi spænde et par presseninger op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *