FRUGTPOSEN

28. august 2012
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af bente

Vi har nu fået et godt samarbejde med en gruppe af økologiske frugtavlere som sætter os i stand til at tilbyde en frugtpose fra august til maj. En stor del af året vil det være æbler og pærer men i sensommeren kan det også være blommer og bær. Som udgangspunkt har vi tænkt at det skal være første onsdag i hver måned indtil maj, men hvis interessen er stor kan det blive oftere.

På vores medlemsmøde den 26. april vedtog vi, at vi i en forsøgsperiode på 6 måneder ville aftage varer fra avlere, der er i færd med at omlægge til økologi. På den måde kan vi som forening virke progressivt og fremme omlægningen til økologi ved at aftage varer, som er usprøjtede, men pga. mærkningsordninger først kan få mærket efter 3 år. Indkøbet af disse frugter / grønsager fra avlere under omlægning baseres på aftaler i stil med dem, vi har med vores nuværende øko / bio avlere, og kan danne basis for et fortsat samarbejde også efter omlægningsperioden. På torsdag regner vi med at få omlægningsblommer af sorterne Jubilæum og Avalon fra Fejø

Du kan altså allerede i morgen den 29.8 bestille din første frugtpose, som vil blive leveret 5.9.
Posen indeholder 2,5 – 3 kg frugt og koster 60 kr. Det ville være dejligt om du har lige penge med

Caroline kommenterede
Kl. 09:05 d. 28. august 2012

Super godt initiativ! Vil der ikke blive mulighed for at betale for frugtposen med Dankort via medlemssiden?

Katrine kommenterede
Kl. 09:15 d. 28. august 2012

Fedt! Hvor skal man hente poserne, når de kommer? I ens egen afdeling ligesom grønt?

Bente Ben-Hamadou kommenterede
Kl. 09:30 d. 28. august 2012

Poserne skal bestilles og afhentes i den afdeling hvor man hører til på samme måde som ugens pose. I de afdelinger som har indført onlinebetaling skal man også kunne betale frugtposen online.

Charlotte kommenterede
Kl. 09:51 d. 28. august 2012

Hvor fantastisk! Det vil jeg glæde mig til 🙂

RAZZ kommenterede
Kl. 23:49 d. 28. august 2012

Lækkert lækkert lækkert. Tak fordi I er sådan nogle tjekkede mennesker!!

Dorte Krabsen kommenterede
Kl. 11:34 d. 30. august 2012

Godt initiativ, men det havde været rart at være mere forberedt på det. Det gav os fx nogle problemer med regnskabsarket i går, da vi ikke vidste, hvor vi skulle sætte pengene fra frugtposerne ind.

Bente Ben-Hamadou kommenterede
Kl. 20:57 d. 30. august 2012

Ja, det var nok en lille smule forhastet, men nu prøver vi det og så er der 4 uger til at få rettet fejlene inden næste frugtpose skal bestilles og leveres. Vi ville gerne have de lækre friske frugter ud til medlemmerne medens de var nye og friske.

Tina Hellum kommenterede
Kl. 12:01 d. 31. august 2012

Glæder mig vildt efter at have smagt de første æbler. Syntes efterhånden ikke tilgængelige økoæbler i supermarkederne er så vildt lækre, eller måske er man bare blevet træt af de samme slags. Men dette æble uha…hvor lækkert og min datter udbrød: “der er saft i”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *