En sludder med naboen blev til en ny lokalafdeling

30. november 2012
  ·   Medlemsportræt Nyhed   ·  Skrevet af Simone Hagensen

Ellen – Islands Brygge afdelingen

37 år, projektleder og mor til to

Hvordan kom du med i KBHFF?

I sommer faldt jeg i snak med Julie Abitz i vores gård, hun fortalte om KBHFF, og jeg var solgt på stedet! Vi blev enige om at forsøge at starte en afdeling op på Bryggen. Efter at have været i Korsgade nogle gange og pakke grønt var jeg involveret.

Hvad driver dit engagement i KBHFF?

Jeg er opvokset på landet, og med KBHFF oplever jeg, at værdierne fra min barndom kommer til live igen inde midt i København: Lækre og friske råvarer med jord på! og sammenhold på tværs af generationer i nærområdet. Jeg har mødt så utroligt mange søde mennesker i KBHFF.

Kan du beskrive KBHFF med tre ord?

Bevidst forbrug, Fællesskab, kvalitet

Hvad er det vigtigste princip for dig i KBH FF?

Økologi og bæredygtighed – det er enormt vigtigt for mig, at avlerne kun bor i en radius af 100 km – det gør varerne friske, holder liv i økologiske producenter i nærområdet og mindsker co2.

Vil du fortælle om en god oplevelse du har haft i KBHFF?

Selv om jeg egentlig ikke har været så længe i KBHFF, er jeg fyldt med gode oplevelser! Jeg er så glad for den store opbakning vi har fået til opstart på Bryggen: Il Buco som huser os, Bryggebladet der skriver om os, et flot sponsorat fra GenBryggen og en masse hjælpsomme folk i fødevarefællesskabet. KBHFF Islands Brygge er lidt over 3 måneder og har 160 nye super engagerede medlemmer!

I løbet af efteråret laver vi en række små portrætter af forskellige medlemmer af foreningen. Formålet er at vise hinanden hvem vi er – vores fællesskab, engagement og mangfoldigheden i foreningen.

Har du lyst til at lave medlemsportrætter kan du finde en interviewguide til inspiration på Faciliteringsgruppens side på KBHFF’s Wikiside. Send det indskrevne interview og et billede af den interviewede til: info@kbhff.dk så bliver det lagt på hjemmesiden og på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *