Det er vildt hyggeligt at komme derned og lære noget af det

14. december 2012
  ·   Nordvest   ·  Skrevet af Annegrete Mølhave

I løbet af efteråret laver vi en række små portrætter af forskellige medlemmer af foreningen. Formålet er at vise hinanden hvem vi er – vores fællesskab, engagement og mangfoldigheden i foreningen.

Anna Gudlaugsdottir, 31 år – Nord Vest afdelingen

Hvordan kom du med i KBHff?
Jeg havde hørt om det fra mange forskellige personer og følte at jeg havde tid og overskud til at være med, så jeg meldte mig ind.

Hvad driver dit engagement?
Grøntsagerne. Det er rigtig dejligt at få økologiske grøntsager til en god pris og ting man ikke altid kan købe i supermarkederne. Fælleskabet er også vigtig for mig, det er hyggeligt at lære mennesker i mit lokalområde at kende. Jeg er glad for at bo i Nordvest og føler mig knyttet til området og så er det dejligt at lære folk at kende.

Hvis du skulle sætte et billede på Fødevarefællesskabet, hvordan ville det så se ud?
Det ville være nogle søde og glade mennesker som står og pakker grøntsager og smiler og laver planer. Og der er blomster og frodigt omkring dem.

Hvad er det vigtigste princip for dig?
Det er miljøet, bæredygtighed og en grønnere fremtid. Det er også vigtigt at det er en forening der ikke kører for profit og at alle deltager. Jeg synes det er kedeligt at der tit mangler vagter, det er fedt hvis alle tager ansvar og vi får det til at køre.  Så jeg vil gerne sende et budskab til alle om at det ikke er en sur pligt. Det er vildt hyggeligt at komme derned og lære noget af det – og have med grøntsager med jord på at gøre.

Vil du fortælle om en god oplevelse?
Jeg har ikke en bestemt, det er bare rart at være der. De mennesker der er i mit lokal område er bare super søde så derfor er det bare en overordnet god oplevelse. Jeg har også meldt mig ind i kommunikationsgruppen og er i øjeblikket ved at skrive en artikel om Fødevarefællesskabet til Grøn Hverdag, da jeg gerne vil viderebringe historien om foreningen.

Har du lyst til at lave medlemsportrætter kan du finde en interviewguide til inspiration påFaciliteringsgruppens side på KBHFF’s Wikiside. Send det indskrevne interview og et billede af den interviewede til: info@kbhff.dk så bliver det lagt på hjemmesiden og på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *