Grib chanchen og få indflydelse i indkøbsgruppen

30. august 2013
  ·   Nyt fra indkøbsgruppen   ·  Skrevet af Kirsten Reinhold, Vanløse

Vi søger nye medlemmer i indkøbsgruppen, så hvis du brænder for at få indflydelse på indkøb af ugens pose og frugtposen, så er det lige dig, vi har brug for. I forvejen er vi en flok muntre/skøre m/k´er med aldersspredning og forskellige vinkler/viden og baggrunde – og alle brænder vi for økologi og kvalitet.

Da vi jo, som alle ved, er blevet forkælet med grønt/frugt alle årets uger (på nær mellem jul og nytår) er det vigtigt, at alle Kbhff´s afdelinger er repræsenteret i indkøbsgruppen – og helst med 2 medlemmer pr. afdeling, så vi kan opfylde de mange opgaver, der er i gruppen.

Du er altid velkommen til at deltage på vores indkøbsgruppemøder, som altid finder sted sidste mandag i hver måned. Hvert møde starter med fællesspisning/hygge, hvorefter arbejdshandskerne tages i brug. Jeg har snart været med i 1 år, og har ikke fortrudt – men tværtimod lært en masse og fået mange søde nye venner. Så prøv det 🙂

Kirsten, indkøbsgruppen

Camilla kommenterede
Kl. 17:31 d. 30. august 2013

Hej Kirsten.
Jeg kunne vældig godt tænke mig at hjælpe til i indkøbsgruppen. 🙂
Jeg er tilmeldt Ydre Nørrebro – kan jeg være med, eller har I allerede to fra denne afdeling?
Kh Camilla.

Kirsten Reinhold, Vanløse kommenterede
Kl. 17:53 d. 30. august 2013

Hej Camilla – du skal endelig kigge forbi på næste møde. Du kan melde dig til ved at gå ind på ´vagtplanen´- indkøbsgruppen. Nederst på denne side går du ind på mødet d. 30-9 og skriver dig på. Og sjovt nok har vi pt kun én fra YN, så det er bare alletiders, hvis du kommer:)

Joanna kommenterede
Kl. 19:13 d. 30. august 2013

Kære Kirsten,

Jeg kommer fra Indre Nørrebro og kunne godt tænke mig at høre mere om indkøbsgruppen, så jeg melder mig også til 🙂 jeg er gået med i trucker teamet, men mon ikke der er tid til lidt af hvert 🙂

God weekend!

Kh
Joanna

Camilla kommenterede
Kl. 19:36 d. 30. august 2013

Hej Kirsten.
Tak for dit svar. Jeg melder mig på vagtplanen og glæder mig til at høre mere om det hele d. 30/9. 🙂
Kh Camilla.

Solvej kommenterede
Kl. 10:13 d. 31. august 2013

Hejsa. Jeg kunne også godt være interesseret. Men jeg vil rigtigt gerne høre lidt om hvordan arbejdet er organiseret, hvor mange timer det kræver, og hvornår man kan forvente at arbejde. Er der et sted jeg kan læse om dette?

Kirsten Reinhold, Vanløse kommenterede
Kl. 15:31 d. 1. september 2013

Hej til alle interesserede 🙂
Som indkøber køber man ind (2 personer) 2 torsdage i træk ca. hver 2. måned. Hver gang bruger man 3-4 timer sammen (tid og sted aftales indbyrdes). Selv har jeg de fleste gange købt ind i dagtimerne, men det kan være meget forskelligt, alt efter hvornår folk har tid. Samtidig har man mail-vagt den ene uge til besvarelse af indkøbsgruppens mails. Derudover holder vi vores gruppemøde hver sidste mandag i en måned kl. 18-21 med fællesspisning. Håber dette besvarer jeres spørgsmål. Ellers er I meget velkomne til at kontakte mig på mobil: 2622 3752.

Solvej kommenterede
Kl. 10:31 d. 6. september 2013

Det er sikkert mig der er blind, men går jeg ind under:
Tag en vagt
Indkøbergruppens vagtplan

Så kommer jeg ind til en plan fra 2011, og der står ikke noget om møder.
Kan nogen skære det ud i pap for mig?

På forhånd tak

Kirsten Reinhold, Vanløse kommenterede
Kl. 12:36 d. 6. september 2013

Hej Solvej

Du går ind på “Ta´en vagt”. På denne side finder du i venstre kolonne – et stykke nede – “Fælles arbejdsgrupper”. Tryk på indkøbsgruppen, og nederst på denne side finder du
næste møde i indkøbsgruppen/dagsorden. Tryk på den og du er inde det rigtige sted. Nu mangler du så kun at skrive dig på – ved at bruge edit-knappen og save – og så er du færdig. God fornøjelse 🙂

Camilla kommenterede
Kl. 17:06 d. 13. september 2013

Hej Kirsten.
Jeg har først lige set din uddybende kommentar om arbejdet i Indkøbsgruppen. Selvom det kun gælder hver anden måned, ved jeg desværre, at jeg i det lange løb vil få svært ved i nogle måneder at forpligte mig på tre aftener til Indkøbsgruppen.
Så jeg hopper fra mødet d. 30. igen.
Kh Camilla.

Solvej kommenterede
Kl. 16:20 d. 23. september 2013

Hej Igen. Jeg vil rigtigt gerne være med, men nu på mandag har min mand først fri kl 18, og jeg skal have afleveret vores søn til ham. Er der mulighed for at komme lidt senere? Eller er det ligemeget så?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *