Krydderurter v. Inger Vaaben d. 18-9-13 kl. 19.00 i Vanløse

17. september 2013
  ·   Vanløse   ·  Skrevet af Kirsten Reinhold, Vanløse

Vi har været så heldige i Vanløse, at Inger Vaaben har sagt ja til at komme og fortælle om krydderurter og opbevaring af disse i den kolde tid. Det foregår i vores fælleslager på Skjulhøj Allé 21 (Cirkus Panik). Inger Vaaben tager forskellige krydderurter med, som vi kan købe af hende. Efter hendes indlæg – kl. ca. 19.30 – holder vi vores medlemsmøde, hvor der vil blive orienteret om “Vanløse deler frugten”, æblepresseren og “Vanløse deler jorden”. Dernæst opstart af teamstruktur i vagtplanen.

Da der ikke er køkkenfaciliteter, opfordres alle til at medbringe kaffe, te eller saft samt krus. Der er søde medlemmer, som kommer med dejligt bagværk. Så kom endelig fra nær eller fjern – det bliver en rigtig god aften 🙂

Margrethe Munk kommenterede
Kl. 08:55 d. 12. september 2015

Jeg er interesseret i at blive medlem, men kan ikke nå at komme til infomøde før mødet næste fredag om krydderurter. Kan jeg deltag i fortællingen om krydderurter alligevel? Med venlig hilsen Margrethe Munk
Spangen 5
2700 Brønshøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *