Medlemsmøde på Vesterbro på onsdag

14. oktober 2013
  ·   Vesterbro   ·  Skrevet af Sofie

Kære Vesterbro-medlemmer

Onsdag den 16. oktober kl. 19-20.30 holder vi medlemsmøde i Vesterbro-afdelingen.
Butiksgruppen beretter om driften og afdelingens liv siden sidst, og bagefter diskuterer vi i mindre formationer under overskriften ”kultur”.

Hvordan er det at komme i butikken på Vesterbro. Hvordan kan vi gøre vores fællesskab omkring grøntsagerne endnu bedre? Har du en god idé eller noget du synes bør være anderledes, er det en god aften at knytte kontakter til nye initiativer

Aftenen akkompagneres af kage, snacks, te og kaffe og et glas vin til til dem der har lyst.
Der vil være god tid til også at hænge ud med dine lokale fødevarefæller, lære nye ansigter at kende og få snakket mere med dem du kender allerede. Efter mødet fortsætter vi lidt endnu i mere uformelle rammer.

Tjek vagtplanen ud og skriv dig gerne på til en vagt i forbindelse med medlemsmødet. http://kbhff.wikispaces.com/Vesterbro+oktober+2013

Mødet ligger i efterårsferien. Dette for at vi kunne nå at holde medlemsmøde inden den ekstraordinære generalforsamling og det fælles udviklingsmøde lørdag den 26. oktober. Vi håber mange har mulighed for at dukke op, der er brug for engagement og kræfter hvis KBHFF skal blive ved med at være det fantastikse fællesskab det er.

Vi glæder os til en hyggelig og konstruktiv aften!

På vegne af butiksgruppen
Stinna, Heidi og Sofie B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *