Vanløse deler jorden

11. oktober 2013
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Tore Vind Jensen

Lørdag d.12. oktober kl.11-15 er KBHFF Vanløse repræsenteret ved arrangementet “Vanløse deler jorden”. Kig forbi, og tag gerne familie og venner med. Det sker på Jordbærvej v. den gamle Vandværksbygning

Som led i Sharing Copenhagen, inviteres du til ’Vanløse deler jorden’ hvor vi sætter fokus på de lokale muligheder der er for at dele den fælles jord, udvikle fælles grønne og bæredygtige byrum og finde fælles løsninger i forbindelse med klimatilpasing og skybrudsproblematikken.

Vi stiller skarpt på den tomme byggegrund v. Vandværket på Jordbærvej, hvor Vandværkets Venner netop har fået tilladelse til at etablere et midlertidigt rekreativt grønt areal på en gammel byggegrund. Imens vi venter på at græsset gror, er DU – og din familie inviteret til workshop hvor du bl.a. får mulighed for at involvere dig i at udvikle det nye rekreative byrum.

Der vil der være mulighed for at høre om andre dele-tiltag i Vanløse, som gerne vil dele deres viden og erfaring med dig. Vandværkets Venner fortæller om deres visioner for Vandværksbygningen og den tomme byggegrund, Skolehaven fortæller om deres tilbud til skolebørn, Lokalafdelingen af Københavns Fødevarefællesskab vil gerne dele sine grøntsager med dig og Lokaludvalgsmedlem Erik Honoré vil være til stede og fortælle om sit spændende arbejde med etablering af fælles faskiner og hvordan mulighederne er for fælles løsning af skybrudsproblematikken for villaejere.

Se invitationen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *