Nørrebro Fællesspisning Meeting Thurs. Jan 16, 17:00-18:30

11. januar 2014
  ·   Nørrebro   ·  Skrevet af Britt Fenton-Olsen

(Danish below)

Vi kan desværre ikke holde fællesspinsing på Øko Cafeen næste uge, men i stedet holder vi møde tæt på Forum Metro station (adressen nedenfor) fra 17:00 til 18:30 og alle er velkom. Dagsorden er: at lære hinanden lidt at kende, om fremtiden for fællesspisning, at træffe beslutning om en bæredygtig fællesspisning tidsplan og struktur, og danne nogle ny værts/ koordinator vagter.

Lad mig vide, hvis I kommer. Jeg vil give te og kaffe, og veggie suppe og brød til middag, så vi kan få en mini-fællesspisning sammen. Andre snacks, mad, drikkevarer velkommen.

Tid: Torsdag, Jan. 16 fra 17:00 til 18:30 (kom lidt tidligt, da vi vil starte til tiden – men det er ok at komme sent)

Address: Worsaaesvej 27, Frederiksberg, Danmark **
**Gå gennem porten, der er lige forbi cafeen på hjørnet af Rosenørns Allé, og så gå forbi alle de parkerede biler og ned af traperne til kælder kontor – eller bare ringe til mig, når du ankommer: 22904880

Kort: http://goo.gl/maps/SnCbr

——————————–

Next week we cannot hold fællesspinsing at Øko Cafeen, but instead there will be a meeting near Forum Metro station (address below) from 17:00-18:30. The meeting will be: about the future of fællesspisning, to decide on a sustainable fællesspisning schedule and structure, and to create some new host /coordinator shifts.

Please let me know if are coming (send email to brittfo@gmail.com). I will provide tea and coffee, vegetable soup and bread for dinner so we can have a mini-fællesspisning together. Other snacks and food welcome.

Time: Thurs., Jan 16 from 17:00-18:30 (come a little early since we will start on time – but feel free to join late of need be)

Location: Worsaaesvej 27, Frederiksberg, Denmark **

** Enter through the gate that is just past the cafe on the corner of Rosenørns Alle, and walk past all the parked cars and down the steps into the basement office – or just call me when you arrive 22904880

Map: http://goo.gl/maps/SnCbr
Best/ Venlig hilsner,

Britt Fenton-Olsen
brittfo@gmail.com / Mobile: 22904880

Susanne Hasman kommenterede
Kl. 14:26 d. 22. januar 2014

Hej Britt. Jeg vil gerne være med på holdet i øko Cafeén. Jeg er i øjeblikket skrevet på passivlisten, men går i Korsgade idag for igen at melde mig aktiv.

Mvh, Susanne

Britt Fenton-Olsen kommenterede
Kl. 13:38 d. 8. februar 2014

Hej Susanne,
Lige set din besked, tak! Jeg sender dig 2 mails lige om lidt – en er bare en lille opdatering og den anden er link til en fællesspisning team sign-up google doc hvor du kan skaffe dig selv en Fællesspisning vagt før d. 12 Feb. Det hele er på engelsk fordi vi har flere personer, inkl. mig selv, som er ikke dansker – jeg håber det er ok men du kan skrive til mig på dansk hvis du har nogle spørgesmål.
Mvh,
Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *