Kom med til Økologisk årsmøde på Samsø

4. marts 2014
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Andreas Lloyd

I weekenden d. 4.-6. april er fem forskellige økologiske græsrodsorganisationer – Landsforeningen Økologisk Byggeri, Landsforeningen for Økosamfund, Permakultur Danmark, Omstilling Danmark og Landsforeningen Praktisk Økologi – gået sammen om at afholde et fælles årsmøde på Samsø.

Mødet er en anledning til, at foreningernes medlemmer kan møde hinanden på kryds og tværs og finde nye anledninger til samarbejde om at få økologisk og bæredygtig viden ud i alle dele af det danske samfund. Og alle de danske fødevarefællesskaber er selvfølgelig også inviteret.

I KBHFF har vi koordinereret med de øvrige fødevarefællesskaber om at bruge årsmødet på Samsø som en anledning til at mødes, udveksle erfaringer og lære hinanden bedre at kende.

I programmet er der allerede et værksted lørdag formiddag, hvor Mette Hansen (tidligere formand for KBHFF) starter en snak om, hvordan fødevarefællesskaberne kan udvikle sig i de kommende år.

Og lørdag eftermiddag, hvor de fem foreninger holder deres årlige generalforsamlinger, er der en ledig stund til, at deltagere fra fødevarefællesskaberne kan stikke hovederne sammen til en længere snak om, hvordan vi kan arbejde sammen og dele erfaringer fremover.

Vi er allerede nogle stykker fra KBHFF, der tager derover – men vi vil meget gerne have flere med. I kan se hvem, der allerede er tilmeldt på Facebook-eventen.

Praktisk:

Kristine kommenterede
Kl. 01:40 d. 5. marts 2014

Ihh det lyder godt! Hvor overnatter I fra KbhFf, der deltager?
Kristine

Et open source medlemssystem for alle fødevarefællesskaber | Danmarks Økologiske Fødevarefællesskaber kommenterede
Kl. 12:18 d. 26. august 2014

[…] for ansøgningen er det økologiske årsmøde på Samsø i april, hvor repræsentanter fra ikke færre end 9 etablerede fødevarefællesskaber fra hele landet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *