Økonomi-overblik for KBHFF 2014

28. november 2014
  ·   Nyt fra bestyrelsen   ·  Skrevet af Andreas Lloyd

Op til den ekstraordinære generalforsamling i morgen har flere medlemmer efterspurgt et overblik over KBHFFs økonomi, så de bedst muligt kan forberede sig på at tage stilling til, hvad medlemskontingentet for 2015 bør være.

Det skulle vi fra bestyrelsens side selvfølgelig have tænkt på at sende ud allerede sammen med indkaldelsen, men vi må blankt indrømme, at vi slet ikke havde overvejet denne mulighed, fordi vi aldrig tidligere i KBHFFs historie har haft opdaterede og færdige kvartalsregnskaber. Vi har altid kun haft et forsinket økonomisk overblik i forbindelse med årsregnskaberne.

Men som noget helt nyt i KBHFFs historie er Økonomigruppen, især i kraft af en stor indsats fra kasserer Jonas Boye, faktisk i stand til at levere en helt opdateret status for, hvordan fødevarefællesskabets økonomi ser ud lige nu. Det foreløbige regnskab for 2014 kan downloades her.

Regnskabet er ganske overordnet, men følger det gængse format for de årsregnskaber, som vi får fra revisoren og gør det derfor muligt at sammenligne med tidligere årsregnskaber (se f.eks. årsregnskaber for 2012 og 2013 her).

Af det foreløbige regnskab fremgår det, at vi hidtil i 2014 har fået op mod 1200 nye medlemmer i KBHFF alene i år! Denne medlemstilgang er ikke alene imponerende, men det er også værd at bemærke, at det er indtægterne fra disse mange indmeldelsesgebyrer, der gør, at vi pt. har et lille overskud snarere end et forholdsvist markant underskud.

I bestyrelsen håber vi, at vi fra 2015 vil kunne lægge månedlige økonomioverblik ud her på hjemmesiden, så alle kan følge med i fællesskabets økonomiske situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *