Ny FÆST i KBHFF

21. december 2014
  ·   Nyt fra distributionsgruppen   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Som en del af en ny fælleslagerteamstruktur (FÆST) er vi på jagt efter medlemmer til KBHFF’s nye fælleslagerteams. Vi har i høj grad brug for flere hænder da vi pt kun har 24 personer ud af de ca. 80, vi regner med at skulle bruge til arbejdet på pop-up-fælleslageret.

fælleslager_vanløse.jpgLevering en onsdag på KBHFFs Fælleslager på Kastanie Alle 16 i Vanløse

Hjertet i KBHFF er på mange måder Fælleslageret. Det er her avlerne leverer deres frugt og grønt, og herfra varerne sendes videre ud til alle lokalafdelingerne, så vi alle sammen kan få vores grøntsager hver onsdag. Er det en god dag på Fælleslageret, bliver det en god dag i hele KBHFF.

For at udvikle et bæredygtigt Fælleslager har distributionsgruppen og de nuværende fælleslagervagter arbejdet på en omstrukturering af fælleslager-teamene. Fra d.1. januar 2015 er der otte teams med hvert deres teamlink, der arbejder uafhængigt af de enkelte afdelinger.

Er man på vagt på Fælleslageret, står man ikke stille – måske man starter med at sætte kaffe over, men så går det løs. En vagt på fælleslageret går ud på at modtage varer fra landmændene og fordele dem på paller til hver afdeling og er derfor fysisk krævende. Der er fyldt af højt humør og glade ansigter, og som regel er der også tid til en kop kaffe og en bid mad undervejs. Alle vores teamlinks er garvede fælleslagervagter, så der vil altid være minimum ét erfarent medlem, der kan hjælpe nye vagttagere i gang.

Når man er på et team har man vagt hver ottende onsdag fra 8:30-14:30. Du kan se teamene og vagtplanen for første halvår af 2015 her. Er der en gang man ikke kan komme, kan man bytte sin vagt til en anden onsdag og møde et af de andre teams.

Er du et af vores nye FÆSTmedlemmer? Så skriv til distribution@kbhff.dk og skriv hvilket team eller hvilken dato, du gerne vil begynde på, så sender vi dig de nødvendige informationer om vagten og sørger for, du kommer godt i gang.

På vegne af distributionsgruppen og fælleslagerteamlinks
Jonas Glass, Fredrik Weisser og Jonathan Carlsen

arbejdsdag på fælleslageret 2014
Frokostbord ved arbejdsdagen på Fælleslageret 23. nov. 2014, hvor aktive fælleslagervagter deltog. Fra venstre Birthe (Fælleslager-teamlink, Frederiksberg), Annegrete (Fælleslager-teamlink, Østerbro), Søren (Fælleslager-teamlink, Vesterbro), Kirsten (Chauffør-koordinator, Østerbro) og Hannah (Fælleslager-teamlink, Islands Brygge)


Stemningsbilleder fra en onsdag på Fælleslageret, da vi havde lager hos cirkus panik

 

søren kilde rasmussen kommenterede
Kl. 07:32 d. 26. januar 2015

vil gerne være medlem af ordningen om køb af økovarer,
har lige hørt om foreningen, fantastisk ide,

jeg arbejder på lager og har stort kørekort og trukcertifikat,

hvordan bliver man aktiv medlem?

Jonas kommenterede
Kl. 02:51 d. 27. januar 2015

Hej Søren,

Du skal være så hjertelig velkommen!

Det du skal gøre at blot at finde ud af, hvilken afdeling du bor tættest på/ hvilken afdelinger du helst vil hente grøntsager i. Så skal du finde ud af, hvornår de holder et intromøde, hvor du kan møde op for at blive indmeldt. I nogle afdelinger kan du melde dig ind uden at være til intromøde først (kig under AFDELINGER her øverst på kbhff.dk). Ved indmeldelsen skal du bare sige, at du gerne vil tage din tjans på Fælleslageret.

Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *