Medlemskontingent fra 1/1 2015

27. december 2014
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Andreas Lloyd

Ved KBHFFs ordinære generalforsamling d. 26. april i år blev det som bekendt vedtaget at indføre et årligt medlemskontingent på 50 kr:

Kontingentet blev indført for at sikre fødevarefællesskabets økonomi i forhold til stigende driftsudgifter, herunder husleje til fælleslageret, transport af varer til de enkelte lokalafdelinger samt administration. Desuden vil kontingentet give os et mere retvisende billede af, hvor mange aktive medlemmer, der er i fødevarefællesskabet.

Medlemskontingentet kommer til at fungere som følger:

1. Hvornår?
Kontingentet bliver opkrævet d. 1/1/2015 og gælder for hele året.

2. Hvordan?
Kontingentet vil blive opkrævet gennem medlemssystemet. Første gang du logger ind i medlemssystemet i det nye år, vil din medlemsprofil være låst, og du vil blive mødt af en besked om, at du endnu ikke har betalt kontingent. I denne besked vil der være et betalingslink.

For at låse din medlemsprofil op skal du blot følge dette betalingslink og betale med dit dankort. Så snart du har betalt kontingentet, kan du igen bestille.

Til de medlemmer, der foretrækker at betale kontant, arbejder Torsten, der har udviklet vores medlemssystem, på højtryk for, at lave en løsning, så det også kan lade sig gøre at betale kontingentet kontant i din lokale afdeling.

3. Seneste betalingsdato?
Eftersom du først kan bestille grøntsager og frugt, når du har betalt dit kontingent, er der ikke nogen egentlig deadline for hvornår det senest skal være betalt.

4. Nye Medlemmer, der bliver meldt ind i 2015?
Alle nye medlemmer, der melder sig ind i KBHFF i løbet af 2015, skal stadig betale det vante indmeldelsesgebyr på 100 kr. 50 af disse 100 kroner gælder som kontingent i indmeldelsesåret, så alle nye medlemmer også er stemmeberettigede til medlemsmøder og generalforsamlinger.

På denne måde kan vi holde kontingentopkrævningen så simpel og ubureaukratisk som muligt ved kun at opkræve kontingentet én gang årligt for alle medlemmer.

Vi håber at ovenstående kan bringe lidt afklaring om den kommende opkrævning, men hvis der skulle være øvrige spørgsmål er i selvfølgelig meget velkomne til at skrive en kommentar herunder 🙂

Kærlig hilsen,
bestyrelsen

Jørgen Hjorth kommenterede
Kl. 13:08 d. 29. december 2014

Hej
Jeg vil gerne meldes ud af fødevarefællesskabet. Jeg bruger det ikke for tiden. Melder mig ind, hvis jeg får brug for det igen. Tak for god service.

Venlig hilsen,
Jørgen, medlemsnummer: 9167

Elise kommenterede
Kl. 13:47 d. 29. december 2014

jeg vil gerne melde mig ud af fødevarerfællesskabet da jeg ikke bruger det.

Elise 2196

Adine kommenterede
Kl. 14:02 d. 29. december 2014

Hej! Jeg melder mig desværre også ud af fødevarerfællesskabet, da jeg flytter. Tak for denne gang! Mvh Adine, medlemsnummer: 8225

Gitte kommenterede
Kl. 23:58 d. 29. december 2014

Jeg vil gerne meldes ud, men kan ikke huske mit medlemsnummer. Mon I ikke kan finde det?
Mvh Gitte

Serena kommenterede
Kl. 11:55 d. 30. december 2014

Hej,
Jeg forsøgte at bestille en pose grøntsager og frugter for januar 7, men det holder fortæller mig, at det er for sent. Hvorfor? Tak og Godt Nytår!
Serena 10105

ruben kommenterede
Kl. 12:16 d. 30. december 2014

Hej Jørgen, Elise, Adine og Gitte,
Skriv til de respektive afdelinger som I indmeldte jer hos i sin tid, så får de jer registreret.
@Serena, der var allerede deadline d. 17/12, pga juleferien (http://kbhff.dk/2014/12/julelukket/)
Godt nytår!

Lisbeth Bentsen kommenterede
Kl. 15:08 d. 4. januar 2015

Jeg er teamlink på Nørrebro – og har et par sp vedr. medlemskontingent og kontant-betaling. Mit team har vagt på onsdag, så det er vigtigt at kunne give info til kassevagter og infovagter.. Jeg er desuden blevet slettet som adm, tror jeg.
OG – der bliver ikke krævet 50 kr kontingent, når jeg logger på medlemssiden …
Hvem kan jeg ringe til?
MVH Lisbeth

Nina kommenterede
Kl. 13:01 d. 6. januar 2015

Jeg har præcis de samme problemer som Lisbeth Bentsen – slettede arbejdsroller, og intet betalingslink popper op når jeg logger på – hvor skal jeg henvende mig?
Mvh Nina

Carsten Lundi ng kommenterede
Kl. 14:40 d. 6. januar 2015

Hvad er svaret til medlemmer der IKKE har Dankort men gerne vil købe grønsager og lægge kontingentet kontant i morgen?

Kirstine kommenterede
Kl. 09:04 d. 7. januar 2015

Hej

Jeg får heller ikke opkrævet kontingent, når jeg logger på… Hvad skal jeg gøre??

Andreas kommenterede
Kl. 09:18 d. 7. januar 2015

Kære alle,

vi beklager meget. Det er gået koks i det tekniske, så løsningen med at alle bliver opkrævet kontingent automatisk når de logger ind, virker ikke.

Der arbejdes på højtryk på sagen, men i første omgang fortsætter alt bare som før nytår, og man kan bestille poser som man plejer. Vi satser på at have det tekniske på plads snarest. Så når du logger ind, og der er en besked om opkrævning, så ved du hvorfor.

Og Carsten: Medlemmer uden Dankort bestiller selvfølgelig bare kontant i butikken som altid. Og så følger der også en teknisk løsning på det. Jonas Boye fra Økonomigruppen og Torsten Arendrup fra programmeringsgruppen er på sagen og melder ud så snart de ved, hvordan det kommer til at fungere.

Andreas kommenterede
Kl. 09:19 d. 7. januar 2015

Og Lisbeth: Hvis du har mistet admin-rettigheder i medlemssystemet, så kontakt din lokale butiksgruppe. De burde være i stand til at give dig de fornødne rettigheder. Ellers kan du kontakte KBHFFs (begrænsede) IT-support på it@kbhff.dk.

Magnus Hansen kommenterede
Kl. 14:38 d. 7. januar 2015

Jeg har samme problem som Lisbeth og Nina. Mine rettigheder er også væk – ikke så godt når jeg skal være kassemester om lidt… Håber der er nogen der kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *