KPH Volume og nye visioner for KBHFF

18. marts 2015
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen


Der er skaffet volumen til, at hjertet i KBHFF kan slå med større slag. Flytningen af fælleslageret giver fornyet plads til de ugentlige rutiner og til visionerne for fremtiden.

Katrina, Bjarke, Emma, Anna og Ole er på vagt denne kolde onsdag i marts, der også er første dag hvor fællelageret fungerer i ’KPH Volume’ – den 700 m2 store rå sporvognsremise på Vesterbro. De fem skal sammen med Jonas fra distribustionsgruppen sikre, at ugens grøntsager bliver fordelt korrekt ud til alle lokalafdelingerne.

Jonas kalder gerne fælleslageret for hjertet i KBHFF. Den centrale logistiske enhed er essentiel for at tingene forløber godt, og det bliver alt sammen en smule nemmere i fremtiden. Udover en vigtig lejebesparelse på 20%, nævner Jonas det nye lagers placering som en væsentlig faktor i at valget faldt på ’KPH Volume’.

KPH Volume - den gamle sporvognsremise ved Enghavevej

KPH Volume – den gamle sporvognsremise ved Enghavevej

”Fælleslagerets placering her på Vesterbro, centralt i København og tæt på motorvejen, giver langt bedre adgang for avlerne, og det er nemmere at komme ud til afdelingerne – KBHFF kan nu klare sig med én fragtbil mindre om onsdagen. Lageret på Kastanie Allé lå også lidt isoleret. Nu er vi midt i et område, der har masser af liv – events, sport, KPH Project, skatebaner, en cirkusuddannelse og meget andet. Vi får mulighed for at skabe mere synlighed for KBHFF – det er fedt,” understreger Jonas.

Og der følger en kontorplads med i pakken. KPH Project, som administrerer KPH Volume, er et fællesskab for innovative startups. De stiller en kontorplads og mødefaciliteter til rådighed for KBHFF lige ved siden af det nye lager. Her har de forskellige arbejdsgrupper i KBHFF mulighed for at mødes, når de skal planlægge stort og småt.

Fælleslageret i aktion

Fælleslageret i aktion

Mens denne onsdags arbejdsteam venter på, at bilen der skal køre grøntsager til Vesterbro dukker op, drikkes der varm kaffe i den store kolde hal. Der tales om madkultur, priserne i Torvehallerne og alternative madmarkeder, som der ikke er mange af i København.

En månedlig markedsdag er netop en af KBHFF’s visioner, som det nye lager kan hjælpe med at give liv. KBHFF har fået bygget et mindre opbevaringsrum til deres materialer, og hver onsdag står alle de 700 m2 til rådighed. Her kunne man lave et indendørs marked , og det giver også rum til at udvide med leveringsaftaler til virksomheder. Tankerne om en ny afdeling i København K bliver også nemmere med de mange nye velplacerede kvadratmeter.

Fælleslager

”Det her lager er genialt til os!” udbryder Jonas mellem to telefonopkald. Han har travlt på mobilen, for der er ikke noget timian i dag. Der er desværre blevet bestilt timian, selv om producenterne ikke kan levere denne uge, så lokalafdelingerne skal informeres om ændringen. Der tages hånd om små og store udfordringer denne første onsdag i KPH Volume.

Pia Rasmussen kommenterede
Kl. 19:02 d. 22. juli 2015

Hejsa i Dansk Fødevareselskab

Jeg hedder Pia og er på Rødt hold i Vanløse. Jeg har ikke haft mulighed for at hjælpe særlig meget, da jeg selv er booket om onsdagen, hvor jeg står på markedet og sælger Ø-honning.

Men jeg vil kunne tilbyde at hjælpe i event eller indkøbsgruppen, som er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 56 22 88.

Jeg vil også gerne tilmeldes turen til æbleplantagen 6. september

Hilsener

Bidronningen
Pia Rasmussen

Til information er bidronningen en nyt iværksætterprojekt, som er med til at bevare naturen i det danske Ø-rige samt skabe vækst i vandkantsdanmark.

Følg gerne og Like Bidronningen på Facebook og Snart mulighed for nyhedsbrev via http://www.Bidronningen.dk

Pia Rasmussen kommenterede
Kl. 12:29 d. 17. marts 2016

Det er så fedt med lokaler v. CPH Projekts
Hvor jeg selv har været tilknyttet som iværksætter
med ønske om at få Ø honning til byen.
Hvem er beslutnings dygtige til at udvælge danske kvalitets produkter?
Hilsener
Bidronningen ? ?
Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *