Udvidet løssalg på Østerbro

7. februar 2016
  ·   Østerbro   ·  Skrevet af renatah

image06
I foråret 2016 afprøver Østerbro afd. en udvidelse af løssalget. Forsøget kører frem til 1. april. Det er en opfølgning på manges ønske om at kunne supplere ugens pose eller med mellemrum begrænse købet til udvalgte varer.
Onsdag den 27. januar fulgte vi løssalget i hele åbningstiden. Der var en livlig handel og da klokken nærmede sig 18.30, var der udsolgt, bortset fra ganske få kasser æbler.
Løssalget træder i stedet for ekstraposerne, men man kan stadig købe uafhentede poser omkring kl. 18.30, når salget af ugens pose afsluttes. Hver uge laves der en opgørelse over salg og spild, og resultaterne vil indgå i evalueringen, når perioden udløber.
Butiksgruppen opfordrer alle til at reklamere for løssalget på FaceBook se her
Spørgsmål om løssalget kan rettes til osterbro@kbhff.dk
Vi spurgte nogle af de fremmødte, hvad de synes om det udvidede løssalg. Herunder kan du se, hvad de sagde.
imagep04

Heidi
Jeg er lige kommet hjem fra en rejse og har ikke bestilt pose. Så er løssalget super og det er rart at vælge ud, hvad man har lyst til. Det er godt med begge muligheder, men jeg var medlem af en afdeling, der måtte lukke på grund af et stort underskud på løssalg. Det skal følges nøje.

 

 

 

 

imagep02

 

Claes
Løssalget er et godt supplement til ugens pose fordi jeg er storforbruger af grøntsager og frugt. Det er et godt koncept, at der både er poser og løssalg, forudsat at der ikke bliver for stort spild. Det er i øvrigt første gang jeg køber ind på Østerbro, år tilbage var jeg medlem på Nørrebro.

 

 

 


imagep03

 

Birte
Jeg synes, at løssalget er en god idé, især for de enlige, som har svært ved at få brugt det, som er i ugens pose. Jeg køber selv både pose og i løssalg og har gjort det altid. Jeg glæder mig til at følge med i, hvordan løssalget går i afprøvningsperioden.

 

 

 

 

Lisbeth
Jeg har været medlem et år og har hidtil købt både poser og i løssalg. Men jeg har været nødt til at forære grøntsager til hele min opgang, fordi posen er alt for stor til mig, som er enlig. Så jeg vil gerne opgive poserne helt, især fordi jeg så også kan købe ind i en anden afdeling, som jeg tit kommer forbi.

image05

image01

image02image03

niels holm kommenterede
Kl. 13:53 d. 9. juni 2016

Løssalget er et forsøgsprojekt. Er der nogen der har hoved og hale i, hvad der er til rest? Tænker at der onsdage kl. 18.30, bør være en optælling/opgørelse af hvad der ikke er solgt, så – når der skal evalueres på løssalget – er et overblik over salg, omsætning og generel efterspørgsel ?! m.v.h. Niels ( gult hold )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *