Lugepatruljen rykker ud

17. maj 2016
  ·   Alle afdelinger   ·  Skrevet af Arrangementsgruppen

Lørdag d. 30. april blev årets lugesæson skudt igang. Knap 40 mand var samlet på Birkemosegård, hvor Kung og Jesper havde indbudt til fest. De næste 3 måneder tager medlemmer af KBHFF hver 14. dag turen til Sj. Odde for at hjælpe til på Birkemosegård. En dag på Birkemosegård byder på 5 timers arbejde i marken, en dejlig frokost, masser af frisk luft og godt selskab.

KBHFF og Birkemosegaards samarbejdaftale
Somre i træk har medlemmer af KBHFF sammen taget turen til Birkemosegård, og tilbragt dejlige dage med jord under neglene. For hyggens skyld, for samværets, den friske luft, og ikke mindst for at leve op til vores del af den byttehandel vi har indgået med Birkemosegård. Aftalen går i alt sin enkelthed ud på at Birkemosegård året rundt kører grønt ud til udvalgte afdelinger, og at vi til gengæld luger sommeren over. Jesper og Kung er afhængig af vores hjælp, så i år skal vi vise at vi i fællesskab kan tage fat.

En måde at bidrage på 
I KBHFF kan man bidrage på mange måder; nogen tager løssalg- el. pakkevagter i deres lokalafdeling, andre sidder i en fællesgruppe, og andre tager til Birkemosegård og luger sommeren over. Medlemmer der bidrager ved at luge forventes at tage mindst 3 lugetjanser på et år.

Du tilmelder dig her: http://kbhff.wikispaces.com/Tilmelding+til+LUGETURE+2016
Vi har også oprettet en facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/884381571684437/

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive på arrangement@kbhff.dk

De bedste hilsner
Arrangementsgruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *