Opblomstring af lokalt fødevarefællesskab i Valby

11. maj 2016
  ·   Alle afdelinger, Valby   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Er du glad for lokale økologiske råvarer i sæson? Vil du være en del af et lokalt fællesskab omkring et godt formål? Og er du interesseret i at få en lokalafdeling af Københavns Fødevarefællesskab til Valby? Så kom med til informations- og opstartsmøde d. 25. maj kl. 19.30 i Kraftwerket, Valgårdsvej 2, 2500 Valby.

Mulig åbningsdag til august
Til mødet kan du høre mere om Fødevarefællesskabet og møde de andre dedikerede mennesker i Valby, der har taget initiativ til at starte en lokalafdeling. Der vil være en kort præsentation af, hvad Københavns Fødevarefælleskab er, hvad der skal til for at starte en lokalafdeling, og hvor vi er i forhold til at få etableret én i Valby. Derefter skal vi i fællesskab drøfte forslag til, hvor lokalafdelingen skal placeres,  hvem der vil være med til at skabe lokalafdelingen hen over sommeren, og hvem der er interesseret i at være medlemmer, når lokalafdelingen åbner. Det er hensigten, at afdelingen skal have første åbningsdag i august 2016.

Friske grøntsager med det samme
Da der er længe til august, skal de nye medlemmer af opstartsgruppen i Valby selvfølgelig ikke vente til åbningsdagen for at kunne nyde de økologiske råvarer. Indtil åbningen i Valby bliver det derfor muligt for opstartsgruppen at hente grøntsagsposer i de nærliggende lokalafdelinger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende informationsmødet d. 25. maj, kan du kontakte Lia Ottosen på tlf. 24 90 08 59 eller lia.ottosen@gmail.com
Ellers så mød op til informationsmødet, og hør mere.

Mads Klie-Holde kommenterede
Kl. 22:11 d. 17. maj 2016

Kan jeg komme på Jeres nyhedsbrev? Vi bor i Valby, men kan ikke arbejde for sagen, men vil gerne støtte ved at aftage lækre grøntsager ? Vh. familien Klie-Holde

Ida Søborg-Madsen kommenterede
Kl. 10:57 d. 24. maj 2016

Hej Mads
Vi har desværre ikke noget nyhedsbrev lige p.t. Men hold øje med hjemmesiden og Facebook-siden: https://www.facebook.com/kbhff/?fref=ts. Her lægger vi løbende nyheder op.
KBHFF er ikke en fysisk butik, men et fællesskab, hvor man forpligtiger sig til at arbejde 3 timer om måneden. Det er derfor ikke muligt at købe grøntsagerne, hvis man ikke er medlem. Til gengæld gælder et medlemskab hele husstanden, så hvis man er to voksne, kan man skiftes til at arbejde de 3 timer om måneden. Alternativt er der også de andre arbejdsgrupper, som ikke ligger på faste dage.
Mvh.
Ida

Sofie T Nedergaard kommenterede
Kl. 10:51 d. 31. maj 2016

Halløj 🙂
jeg har tidligere været medlem hos KBHFF på ydre nørrebro, men måtte forlade afdelingben da jeg flytte midlertidigt til udlandet. Nu flytter jeg til Valby, og vil super gerne være med igen! Kan se at I havde et inteomøde i Valby-afdelingen den 25 maj, men den missede jeg. Kan jeg stadig nå at komme med?
Mange hilsner,
Sofie T. Nedergaard

Ida Søborg-Madsen kommenterede
Kl. 16:24 d. 1. juni 2016

Hej Sofie
Dejligt at du vil være med igen! Du kan prøve at skrive en mail til Lia Ottosen på lia.ottosen@gmail.com og høre, hvad du kan gøre.
Mvh.
Ida

May Britt kommenterede
Kl. 09:04 d. 2. august 2016

Hej! Hvor langt er i nået med lokaler? Jeg bor på Frederiksberg, men da den pt. ikke er aktiv kunne Valby være et godt bud…

Mvh

Morten kommenterede
Kl. 12:48 d. 2. august 2016

Hej. Jeg ved ikke hvor langt I er med lokaler, men har I overvejet et af de tomme butikslokaler i Domus Vista. Det er godt nok på Frederiksberg, men meget tæt på Valby. Så ville der også komme lidt liv i det kedelige højhus.

Vh
Morten

Anne-Marie Nielsen kommenterede
Kl. 13:34 d. 1. januar 2017

Hej
Jeg vil gerne vide hvornår informationsmødet er i Valby og hvor. Jeg går ud fra det er der hvor man kan melde sig ind.

Kommunikationsgruppen kommenterede
Kl. 13:34 d. 2. januar 2017

Hej Anne-Marie.

Det lyder dejligt at du gerne vil melde dig ind i KBHFF! Åbningen af Valby-afdelingen er dog desværre blevet udskudt indtil videre.

Hvis du bor i nærheden af Frederiksberg, kan du overveje at melde dig ind i afdelingen der istedet (Søndre Fasanvej16), indtil der er nyt om KBHFF Valby. Der er intromøder i Frederiksberg-afdelingen den første onsdag i måneden kl. 17.30 – 18.30.

Læs evt. mere her: http://kbhff.wikispaces.com/Frederiksberg+I+Bliv+medlem

De bedste hilsner
Louise

Alskar kommenterede
Kl. 16:13 d. 25. juli 2017

Hej alle, hvad er status på Valby afdelingen pr. juli 2017? Mistede i gejsten, eller var det helt umuligt at finde lokaler? Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *