Køb online efter lukketid

27. august 2016
  ·   Alle afdelinger   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Det er nu muligt at købe grønsagsposer og frugtposer i medlemssystemet helt frem til midnat hver onsdag.

Vi har valgt, at deadline for posebestillinger i medlemssystemet skal være onsdag klokken 23:59, hvilket det opmærksomme medlem måske allerede har opdaget, når der er blevet bestilt poser til udlevering i september. Medlemmer fra forskellige afdelinger har givet udtryk for, at de ville købe flere poser, hvis de kunne købe dem online om aftenen efter lukketid. Det er nu muligt, og forhåbentlig vil det give et øget posesalg.

Indtil nu har deadline været afhængig af, at kassevagterne har skullet udfylde et tilbagemeldingsskema onsdag aften. Det er nu ikke længere nødvendigt, fordi tilbagemeldingsskemaet droppes og erstattes af et løssalgsbestillingsark.

Ny procedure for bestilling af løssalg

Tilbagemeldingsskemaet har været brugt til at bestille løssalgsposer og tørvarer. Løssalgsposer og tørvarer skal nu bestilles via det nye løssalgsbestillingsark. På løssalgsbestillingsarket kan det udspecificeres, om løssalgsposer er til løssalg, til et introduktionsmøde eller til et arrangement, man kan ændre, hvor meget løssalgsgrønt afdelingen ønsker at modtage, og man kan bestille de tørvarer, som leveres i den følgende uge. Alt sammen i ét og samme ark.

Info og vejledning er sendt ud til de relevante

Her til aften efter koordineringsmødet, hvor proceduren blev præsenteret, er der sendt mails ud til afdelingernes butiksgrupper og til de løssalgsansvarlige med vejledning til det nye løssalgsbestillingsark. Der er også sendt besked per mail til alle kassevagter til info, om at tilbagemeldingsskemaet ikke længere behøver at blive udfyldt.

Vi håber, at de nye ark og den nye procedure vil blive taget vel imod. Spørgsmål og kommentarer skal være så velkomne herunder på siden.

De bedste hilsener
indkøberne og distributionsfolkene

Skrevet af Andreas fra kommunikationsgruppen og Jonas og Liv fra distributionsgruppen

Hanne E H kommenterede
Kl. 21:44 d. 30. august 2016

Det var dog fantastisk – jeg hører til dem der ofte har bandet 19.15, når jeg igen har forsøgt at nå at be stille en pose, :->.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *