Ta´ med en tur i biffen

5. august 2016
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kirsten Reinhold, Vanløse

På Vanløses butiksgruppemøde i onsdags talte vi om, at det kunne være hyggeligt, hvis vi sammen tog en tur i biffen torsdag, d. 11-8-16 kl. 19.00 i Grand Bio, og se filmen “I morgen”. Her er en beskrivelse af filmen, som også blev vist på “Det Fælles Bedste” i Hvalsø i april måned:

“Efter offentliggørelsen af en undersøgelse, der annoncerede, at en stor del af klodens befolkning muligvis ville forsvinde inden år 2100, har Cyril Dion og Mélanie Laurent rejst verden rundt på jagt efter alternative løsninger på de udfordringer, klimaforandringerne stiller verden overfor. I modsætning til andre film, som også har økologi, bæredygtighed og klimaændringer som tema, fastholder ’I morgen’ en optimistisk, humørfyldt vinkel og bringer håb om, at en bedre fremtid er mulig – f.eks. fra København, hvor danskernes cykelkultur kommer under lup. Filmen vandt årets César for bedste dokumentarfilm”.

Vi køber hver især vores billetter og mødes ca. kl. 18.45 foran Grand Bio. Bagefter kan vi måske finde et hyggeligt sted og få snakket og hygget.

Vi håber, at vi bliver mange til at dele en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Vanløse butiksgruppe
Kirsten R

Kirsten Reinhold, Vanløse kommenterede
Kl. 16:28 d. 12. august 2016

Vi var 2 fra Vanløse i Grand Bio i går og så filmen, som varmt kan anbefales. Den satte en masse tanker i gang – og lige så mange spørgsmål. Dejligt at se, hvordan der arbejdes med et utal af alternative løsninger på bæredygtighed og permakultur rundt omkring i verden. Vi har meget at lære og lære fra os, så der er nok at tage fat på derude. Så gå endelig ind og se filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *