Hvordan fastholder vi flere af vores medlemmer i KBHFF?

21. december 2016
  ·   Arrangement   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Søndag den 15. januar holder KBHFF udviklingsmøde om bedre fastholdelse af vores medlemmer. Mødet er åbent for alle medlemmer, så vi kan dele erfaringer og i fællesskab finde nye ideer og inspiration til bedre fastholdelse.

Mødet erstatter derfor det udviklingsmøde om bedre introduktion, som vi inviterede til i november. Det skal understreges, at det ikke handler om en forbedring af intromøderne, men om medlemmets første møde med hele fødevarefællesskabet. Stemningen i afdelingen, grøntsagen de aldrig har set i en butik før, den første øjenkontakt med at andet medlem, en anden deltager ved intromødet, kassevagten eller introvagten – og ikke mindst de forventninger man som nyt medlem bringer med sig.

festmiddag-efter-gfsamlingen-9-okt_5069325916_o

Bedre fastholdelse af medlemmer

Af alle som købte poser sidste år, er det omtrent halvdelen, som kun købte én pose. I fødevarefællesskabet har vi altid haft alt for mange, der melder sig ud, efter de har taget den første vagt. En varm velkomst og god information, der giver overblik over foreningen, og hvor man henvender sig med spørgsmål, er nøglen til bedre fastholdelse. Det har vi i alle fald konkluderet på diverse butiksmøder, arbejdsgruppemøder og over fyraftensøl. Men hvad er en god introduktion? Og hvem søger for, at det bliver til noget?

Nytårskur, erfaringsudveksling og inspirerende oplæg

For at få et par erfarne øjne på udefra, har vi inviteret Villads fra Københavns Delebiler. Han vil holde et inspirerende oplæg om, hvordan de arbejder med forventningsafstemning og introduktionsvideoer til nye medlemmer.

Mødet er åbent for alle medlemmer af KBHFF, da vi ved, at der er masser af guld at hente hos de forskellige lokalafdelinger. På baggrund af vores erfaringsudveksling er målet at nå frem til nogle konkrete tiltag, som vi kan arbejde videre med i projektgrupper, lokalafdelinger eller de fælles arbejdsgrupper. Eksempler på projekter kunne være udvikling af introduktionsvideoer, opstart af et nyt evalueringskorps, eller plakater, der illustrerer de forskellige måder, man kan være medlem på.

Vi slutter dagen af i festligt lag med nytårskur med hjemmelavet kransekage og æblemost med bobler.

TILMELDING:

Her er link til wikisiden for tilmelding til udviklingsmødet. På siden opdaterer vi også dagens program, som kommer til at inkludere fælles frokost og nytårskur.

tid og sted:

Udviklingsmødet finder sted søndag d. 15. januar 2017, kl. 10-17 på KPH, Enghavevej 80 C, 3. sal (indgang igennem gården).

Skrevet af Mia (kommunikationsgruppen), Jonas (frivillighedskoordinator) og Louise (kommunikationsgruppen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *