KBHFF får fælles nyhedsbrev

5. januar 2017
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Godt nytår! Kommunikationsgruppen skyder 2017 i gang ved at lancere et fælles nyhedsbrev, som sendes ud til alle aktive medlemmer af Københavns Fødevarefællesskab.

Èt nyhedsbrev for hver årstid

Nyhedsbrevet sendes ud fire gange årligt, et for hver årstid. Her vil vi samle de bedste nyheder fra hjemmesiden og oplyse om kommende arrangementer. Det gælder både de årlige fællesarrangementer, såsom avlermøder og generalforsamlinger, men også de mange arrangementer, der tages initiativ til ude i lokalafdelingerne, og som er åbne for alle medlemmer.

skaermbillede-2017-01-05-kl-14-58-19

Vi håber at nyhedsbrevet kan være med til at sætte fokus på de mange fede tiltag, der sker i vores store og mangfoldige fællesskab, og at det kan være med til at samle alle medlemmer – på tværs af lokalafdelinger og arbejdgrupper.

Det første nyhedsbrev bliver sendt ud i forlængelse af denne nyhed. Det er første gang, at vi sender et nyhedsbrev, som er for alle medlemmer i alle ni lokalafdelinger, så vi er spændte på, hvordan det bliver modtaget. Vi modtager derfor meget gerne ris og ros, som kan sendes til kommunikation@kbhff.dk, eller skrives i kommentarfeltet her på nyheden.

Hvis du har lyst til at være med til at udvikle og udgive nyhedsbrevet, er du mere end velkommen i kommunikationsgruppen. Du kan kontakte os på samme mail som ovenstående.

Hvem modtager nyhedsbrevet?

Vi vil gerne sende nyhedsbrevet ud til alle aktive medlemmer af KBHFF. Derfor har vi sendt det til alle dem, hvis email står på en teamoversigt, på en vagtplan eller på en laugoversigt. Der er et link i bunden af nyhedsbrevet, hvor det er muligt at afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at abonnere på det.

Hvis du gerne vil abonnere på nyhedsbrevet, men ikke er aktivt medlem af KBHFF, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at udfylde denne formular:

 

Hvis du ikke har modtaget nyhedsbrevet, selvom du er aktivt medlem, kan det være havnet i din spam-indbakke. Hvis dette er tilfældet, skal du blot markere det som ikke-spam denne ene gang. Derefter, vil du fremover modtage nyhedsbrevene i din indbakke.

Vi glæder os til at vise jer det første nyhedsbrev, og høre jeres ris og ros til det.

Skrevet af Louise (kommunikationsgruppen), i samarbejde med Mia (kommunikationsgruppen) og Jonas (frivilligkoordinator)

connie brask kommenterede
Kl. 20:33 d. 6. januar 2017

– kan ikke åbne nyhedsbrevet som I viser her på siden, – og ikke fået det andre steder.
Er sååå nysgerrig. Hvordan får jeg, som mangeårig medlem, fat i dette gådefulde og indtil videre hemmelige dokument.
I spændt forventning

Kommunikationsgruppen kommenterede
Kl. 15:13 d. 8. januar 2017

Hej Connie. Har du tjekket at det ikke er havnet som spam?
Ellers burde du kunne tilmelde dig ved at udfylde den formular, som er her på nyheden. Billedet af nyhedsbrevet er bare et screenshot, så det kan ikke åbnes.
Jeg håber at du får det til at virke!
Kh Louise

Esther kommenterede
Kl. 15:16 d. 20. januar 2017

Dejligt, I fik det i gang – vi var nogle der kæmpede med det på et tidspunkt – hurra for jeres vedholdenhed!
Tillykke 🙂

Kommunikationsgruppen kommenterede
Kl. 11:03 d. 25. januar 2017

Tusind tak! Vi er også rigtig glade for at det lykkedes. Forhåbentlig kommer der flere ud i løbet af året 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *