Mød mel-mesteren fra Mørdrupgård

2. januar 2017
  ·   Arrangement   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

img_0911

Den økologiske landmand Per Grupe er en mand med en sag. For ham er SAGEN det gode bagemel og en livslang passion for at udvikle de kornsorter, som egner sig bedst til økologisk dyrkning.

Per Grupe har været aktiv i den økologiske bevægelse siden 70erne. Han er samtidig en af frontløberne bag spelt og Ølandshvede. På sin gård Mørdrupgård i Lynge har han stået for hundredevis af forsøg med både gamle og nye kornsorter, hvis bageevne bliver testet i samarbejde med forskellige bagerier.

Tid og sted

Torsdag 19. januar kl. 19 kan du møde Per Grupe i Københavns Fødevarefællesskab. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd dig til en aften i selskab med en mand, der er så optaget af det gode mel, at han bærer en T-shirt med ordene ”Brødets Befrielsesfront”. Du vil bl.a. kunne få svar på spørgsmål som: “hvad er godt bagemel? Hvorfor er de gamle sorter interessante?

Mødet finder sted i Odensegade 6 på Østerbro. Arrangør er KBHFF Østerbro, men alle medlemmer af KBHFF er velkomne. Der er gratis adgang og vi byder på kaffe/te og hjemmebagt kage.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig på wikien via linket her. Eller ved at sende en mail til estridhaulrich@hotmail.com.

sep-forsoeg-2

Skrevet af Inger (KBHFF Østerbro)

Birthe Sværke Andersen kommenterede
Kl. 20:48 d. 20. januar 2017

Tak til Østerbro for et fint, hyggeligt og lærerigt arrangement med Per Grupe og alle de gamle kornsorter, der stadig kan dyrkes og gøre det spændende selv at producere et velsmagende, hjemmebagt brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *