Holder din afdeling mon påskelukket?

16. marts 2017
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

kbhff

Nu er der ikke længe til påske. I den forbindelse er der flere afdelinger, der holder lukket for udlevering af poser onsdag d. 12. april 2017.

De afdelinger, der holder lukket er: Vesterbro, Frederiksberg, Nordvest og Ydre Nørrebro.

De resterende afdelinger, dvs. Amager, Sydhavnen, Vanløse, Østerbro og Nørrebro, holder åbent som sædvanligt.

Hvis du er medlem af en af de afdelinger, som har valgt at holde lukket, men allerede nu kan mærke fødevarefællesskabs-abstinenserne komme snigende, så tab ikke modet! Du kan nemlig benytte anledningen til at besøge en af dine naboafdelinger, som holder åbent, få en snak og en kop kaffe med andre fødevarefæller – og måske endda være heldig at finde noget i løssalg til påskebordet.

Det er desvære ikke muligt at bestille en pose til afhentning i andre afdelinger, end den lokalafdeling, du er meldt ind i.

God påske, når vi når dertil.

Opdatering d. 29/3:

Østerbro-afdelingen har alligevel valgt at holde åbent. Det har vist sig at være problematisk for leveringen af grøntsagerne, at 5 ud af 9 afdelinger har valgt at holde lukket i påsken. Det gør at det ikke længere er rentabelt for avlerne at køre til København med varer. Hvis andre påskelukkede afdelinger ønsker at holde åbent alligevel, skal der gives besked hurtigst muligt, da der skal oprettes afhentningsdag i medlemssystemet inden onsdag i næste uge. 

Skrevet af Louise (kommunikationsgruppen)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *