Vil du sammensætte ugens pose?

21. marts 2017
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

 

job concept with word on nature still life

Indkøbsgruppen står overfor et generationsskifte og har brug for nye kræfter. Vil du prøve en ny måde at lægge dine frivillige timer i KBHFF, så se de to stillingsopslag her:

Stillingsopslag: indkøber

Har du lyst til at have tæt kontakt til avlerne og være med til at sikre at fødevarefællesskabet har de helt rigtige varer – så er indkøbsgruppen måske den rigtige tjans for dig. Ved hvert indkøb er vi to personer der arbejder sammen, og vi køber altid ind på torsdage (to i træk). Tidspunkt og sted aftaler vi indbyrdes.

Indkøbsgruppen er fødevarefællesskabets livslinje til avlerne. Vi sammensætter ugens pose og frugtpose og vælger ugens løssalgsvarer. Det er indkøbsgruppen, som formidler bestillinger og feedback på varekvaliteten til avlerne, og godkender avlere som leverandører til vores fødevarefællesskab. Det er indkøbsgruppen, som laver strategisk planlægning af indkøb.

Formålet med indkøbsgruppen er altså at sikre ugens såvel som årets indkøb gennem tæt kontakt til avlerne.

Interesseret? Så skriv dig på indkøbernes vagtplan som lærling i kolonnen for lærlinge, og du vil blive kontaktet af den indkøber, som lærer dig op. Vær opmærksom på, at det er en tjans, som tager lidt mere end tre timer om måneden.

Læs også opslaget på Jobbørsen her.

Stillingsopslag: koordinator til indkøbsgruppen

Indkøbsgruppen kunne også godt bruge en person med en mere koordinerende rolle dels internt på tværs af gruppens medlemmer i forhold til planlægning af indkøbsgruppemøder og tjanser. Og dels i forhold til planlægning og opfølgning på sæsonaftaler med avlere.

Lige nu har indkøbsgruppen en ansvarsperson på sæsonplanerne, men kunne godt bruge flere kræfter her for at sikre overblik og kontinuitet, samt opfølgning på kvalitet, variation og udvikling.

For mere information og kontaktinfo se her:
http://kbhff.wikispaces.com/Indkøbsgruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *