KBHFF har fået ny fælleskoordinator

23. april 2017
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Charles Bo Nielsen er blevet ansat som ny fælleskoordinator i Københavns Fødevarefællesskab. Charles har erfaring fra Cafe Retro, og så er han glad for kantareller, artiskokker og rollespil. Vi bringer her et eksklusivt interview med Charles, så du kan lære ham bedre at kende og blive lidt klogere på de arbejdsopgaver som fælleskoordinatoren varetager.

Jonas Dreves Glass, som har været ansat i KBHFF siden juni 2015, stopper samtidig som frivillighedskoordinator. Stillingen har skiftet navn fra frivillighedskoordinator til fælleskoordinator – men indholdet er det samme. Charles kan kontaktes på distribution@kbhff.dk. Mailadressen fk@kbhff.dk nedlægges, så der ikke er så mange forskellige mailadresser at skulle jonglere med.

Interview med Charles

Hvorfor søgte du stillingen som fælleskoordinator i KBHFF?

Jeg fik stillingen anbefalet af Cafe Retros formand, Jacob Larsen, som også er ven af Jonas. Jeg har arbejdet i Cafe Retro som deres form for fælleskoordinator siden august, også i en deltidsstilling. Så tilfældet af at der var en lignende deltidsstilling, jeg kunne lægge sammen med den jeg allerede havde, var helt fantastisk. Så kort sagt søgte jeg stillingen, fordi den passer perfekt ind i det arbejde, jeg allerede laver, og jeg har gennem flere års arbejde masser af erfaring med frivilligledelse.

Hvornår starter du officielt som ny fælleskoordinator?

Jeg startede faktisk allerede d. 24. marts 2017 og har været i oplæring under Jonas. Han har så sidste dag i dag. Så næste onsdag d. 26. april har jeg helt overtaget Jonas’ stilling som fælleskoordinator.

Hvad bliver dine primære arbejdsopgaver?

Sikre at der er frivillige på fælleslageret hver onsdag, booke biler, være kommunikationsbindeled mellem fælleslageret og lokalafdelingerne. Sikre god kvalitet og gode arbejdsforhold hos fælleslageret. Tjekke sedlen med ugens pose igennem for eventuelle fejl, før den bliver printet. Og et par flere ting. Hvad der lige er primært og sekundært er endnu ikke helt klart. Som jeg ser det, skal der bare sørges for det hele her om onsdagen på fælleslageret.

Hvilke arbejdsopgaver glæder du dig mest til at gå i gang med?

Jeg elsker at arbejde med frivillige og møde mange forskellige folk, høre hvorfor I er med i KBHFF og generelt være med til at gøre folk mere pep på at være med i fødevarefællesskabet. Jeg kommer fra en noget anderledes frivillig baggrund og glæder mig også til at inddrage nogle af de erfaringer, som jeg har fra andre steder til fødevarefællesskabet og se om det kan virke her.

Hvor længe har du selv været medlem af KBHFF – og hvad synes du er det bedste ved at være medlem?

Jeg er faktisk lige startet i KBHFF og har endnu ikke helt dannet mig et overblik over, hvad der er det bedste, men det glæder jeg mig til at finde ud af. Jeg er sikker på, at det er mange ting!

Hvad har du lavet før du kom til KBHFF?

Over påsken har jeg været i den ledende projektgruppe for Fastaval, en rolle- og brætspilskongres i Hobro. For mig har rollespil altid været mit helt store passion. Jeg har stået bag rollespillet College of Wizardry, som I kan læse om i Information her.

Og så skal du lige have et klassisk KBHFF-spørgsmål: hvad er din yndlingsgrøntsag?

Hvert efterår tager min familie til Sverige på svampejagt, og der er den helt store pris at finde kantareller. Jeg har generelt altid været vild med svampe, selvom jeg ikke er sikker på at de klassificerer sig som grøntsager. Hvis jeg skulle vælge noget, der med sikkerhed er en grøntsag, så vil jeg klart sige artiskok!

Tak Charles! Vi byder dig hjerteligt velkommen som vores nye fælleskoordinator. Vi er sikre på, at du kommer til at nyde fællesskabet og smagen og duften af alle de forskellige grøntsager, vi har glæde af her i KBHFF. 🙂

Skrevet af Louise og Mia (kommunikationsgruppen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *