Østerbro Expat Fair – 7 maj 2017

22. maj 2017
  ·   Østerbro   ·  Skrevet af renatah

Hele verden på Østerbro

En god del af Østerbros foreningsliv var på benene, da Kultur Østerbro holdt sin årlige Expat Fair søndag 7.maj. Også Københavns Fødevarefællesskab var repræsenteret med tre medlemmer af Østerbro afdelingens kommunikationsgruppe.
Ideen er at give tilflyttere fra andre lande og hjemvendte udlandsdanskere et indtryk af alle de muligheder, der ligger i foreningslivet på Østerbro.

KBHFF præsenterede sig med håndsyede indkøbsposer, sunde og søde smagsprøver, flyer m.m.. Og ikke mindst en fortælling om et fællesskab, der i forvejen rummer forskellige nationaliteter. Selv har kommunikationsgruppen en international profil, idet to af medlemmerne stammer fra henholdsvis Polen og Tyskland.
På billederne ses Sophie, Renata og Anette, der besvarede spørgsmål fra de mange besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *