Ny fælleskoordinator i KBHFF

7. august 2017
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Jonathan Aardestrup er fra onsdag d. 9. august blevet ansat som ny fælleskoordinator i KBHFF.

Ansættelsen kommer efter at Charles Bo Nielsen, der har fungeret som fælleskoordinator siden marts i år, har fået tilbudt et nyt job og derfor har opsagt sin stilling.

Jonathan har været medlem af fødevarefællesskabet siden begyndelsen i Korsgade, og han har siden været godt omkring KBHFF som frivillig. Han har bl.a. prøvet kræfter som smagsprøvevagt og i indkøbsgruppen. I de sidste 3-4 år har han dog især lagt sine frivillige timer på fælleslageret og som chauffør.

Siden november 2016 har Jonathan været ansat af KBHFF Engros, som også er på fælleslageret hver onsdag. Han har derfor allerede et godt kendskab til “onsdags-hverdags-livet” på fælleslageret på Enghavevej.

Ved siden af arbejdet som fælleskoordinator, arbejder Jonathan freelance som musiker. Nogle fik måske fornøjelsen af at høre ham spille til sidste års avlermøde på AFUK?

Jonathan kan kontaktes ved at skrive til distributionsgruppens e-mail distribution@kbhff.dk. På KBHFF’s wiki kan man læse mere om, hvilke arbejdsopgaver fælleskoordinatoren udfører i KBHFF, samt baggrunden for ansættelsen (læs mere her).

Bestyrelsen vil gerne byde Jonathan hjertelig velkommen som ny fælleskoordinator! Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde.

Skrevet af Louise (bestyrelsen)

Kirsten Reinhold kommenterede
Kl. 16:20 d. 8. august 2017

Sikke en dejlig nyhed – og det helt rigtige valg. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre end Jonathan. Og jeg ved, at der er kæmpe opbakning fra en masse medlemmer.
Go’ vind fra indkøbsgruppen ☺.

Freja kommenterede
Kl. 16:51 d. 31. oktober 2017

Jeg er helt enig med Kirsten. Det er en fantastisk nyhed og det helt rigtige valg! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *