Er du klar til KBHFFs AVLERMØDE 2017?

11. oktober 2017
  ·   Arrangement   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Det er blevet efterår, og det betyder, at fødevarefællesskabets årlige avlermøde er lige om hjørnet. Fødevarefæller på tværs af afdelinger er i disse dage gået i planlægningsmode. Detaljerne skal på plads, så vi endnu engang kan fejre fællesskabet og diskutere vores fællesskabs fremtid sammen med vores allesammens avlere.

Fødevarefællesskabet inviterer dig til avlermøde torsdag den 9. november 2017 kl. 16.45 – 21.00. Avlermødet er for alle medlemmer af KBHFF, nye som garvede. Her kan du møde fødevarefællesskabets avlere ansigt til ansigt. Og traditionen tro slutter vi dagen af med fællesspisning, økologiske øl i baren og fantastisk mad lavet af årstidens friske råvarer.

Tilmelding

Sæt derfor allerede nu kryds i din kalender og tilmeld dig ved at udfylde formularen her.

Giv også meget gerne en hånd med på selve dagen med f.eks. at lave mad, stille borde op eller stå i baren. Du skriver dig op på en tjans på wikien her.

Lokaliteten for avlermødet er endnu ikke helt på plads, men der bliver arbejdet på højtryk for at finde det rette sted, og det vil blive meldt ud snarest!

Kom allerede nu i den rette stemning og se (eller gense) videoen fra sidste års hyggelige avlermøde her:

Mød avlerne på tæt hold

Avlermødet handler om at styrke fællesskabet og den nære kontakt mellem fødevarefællesskabets medlemmer og avlere.

Det betyder, at du har mulighed for en snak med f.eks. Jesper fra Birkemosegaard og Carsten fra Grønholdtgaard. Jesper dyrker kartofler, grønkål, rødbeder og bokchoi. Fra Carsten får vi fx blomkål, broccoli og timian. Carsten er lidt nichepræget og dyrker også de lidt anderledes ting. Du kan også møde Sjak fra Vidarslund. Vidarslund er en socialøkonomisk virksomhed, der hovedsageligt leverer agurk, chili, tomater, aubergine og salater. Fra Svanholm Gods kan du møde Mar van Der List. Fra Svanholm modtager vi bla. gulerødder, grønne bønner, hestebønner, og deres sidste nye tiltag er poser med blandede krydderurter i mindre portioner. Annesofie fra Naustok sørger for honning og æbler. Anders fra KysØko leverer ribs, stikkelsbær, solbær, blommer og æbler. Verner fra Bellingehus er leverandør i æblemost, blommesaft, kvæder og kvædesaft.

Årets program

Programmet for årets avlermøde ser ud som følgende (med forbehold for ændringer):

16:45 – 18:15: Velkomst, kage og fællesmøde med status fra KBHFFs arbejdsgrupper og præsentation af KBHFFs avlere
18:15 – 18:30: Pause
18:30 – 19:30: Medlemsworkshop faciliteret af distributionsgruppen (sideløbende med indkøbsgruppens sæsonplanlægning med avlerne)
19:30 – 21:00: Fællesspisning og middag med avlerne, live musik og økologisk øl i baren
21:00 – 22:00: Oprydning

Avlermødet er ikke kun en mulighed for at møde fødevarefællesskabets avlere. Kom også, hvis du vil høre om, hvordan det går i KBHFF, hvilke igangværende projekter, der arbejdes på, og hvad vores fælles udfordringer er i øjeblikket.

Efter det indledende fællesmøde er der medlemsworkshop med fokus på kommunikationen i KBHFF. Formålet med workshoppen er at mødes og udveksle erfaringer på tværs af KBHFFs mange lokalafdelinger, arbejdsgrupper, teams og laug. Hvem vil du som medlem gerne have mere kommunikation fra – og hvordan? Hvordan kommunikerer vi KBHFFs essens til nye medlemmer? Hvordan kommunikeres afbud til vagter? Og hvordan kommunikerer vi bedst, når ledige vagter skal besættes? Det er nogle er de spørgsmål vi vil diskutere.

Så kom glad den 9. november. Vi glæder os til at se dig!

Læs også stemningsreportagen fra sidste års vellykkede avlermøde her:

Når avlere og fødevarefæller sammen fejrer fællesskabet

Skrevet af Vibeke, Mia og Louise (kommunikationsgruppen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *