Høststemning på Birkemosegaard

24. oktober 2017
  ·   Reportage   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

En lørdag i oktober drog en flok engagerede fødevarefæller til Birkemosegaard for at deltage i den årlige høstfest. Traditionen tro bød dagen først på jord under neglene og praktisk arbejde på gården. Appetitten var derfor på sit højeste, da fødevarefællerne lagde handskerne og trådte ind i Birkemosegaards nye restaurant. I restauranten blev der dækket op til en festlig høstmiddag. Det lange træbord blev fyldt op med alt godt fra Birkemosegaards marker. Og som prikken over i’et blev middagen nydt med hyggesnak og den flotteste udsigt over markerne.

Høstfesten på Birkemosegaard var afslutningen på dette års lugesæson. Tusind tak til årets lugere, som henover sommeren har taget turen til Sjællands Odde og hjulpet til i marken. Og ikke mindst tak til lugegruppen for igen i år at have stået for organiseringen og planlægningen af sommerens lugeture.

Vi glæder os allerede til næste år!

Se billederne og oplev stemningen fra høstfesten i galleriet her.

 

Fotograf: Karen (Lugegruppen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *