Marsklam fra Havervadgaard

5. oktober 2017
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Mogens Bisgaard

Så er der endnu en gang mulighed for at bestille marsklam fra Havervadgaard ved Tønder. Lammene er økologiske, og har tilbragt hele sommeren på marsken, hvor de har mæsket sig i græs og urter – præcis som på billedet. Det giver kødet en fin smag (i Frankrig taler man om at det er presalée) og mange restauranter sværger til kød fra Havervadgaard.

Kødet skal bestilles via Det lille Grønttorv på Østerbro senest torsdag den 19. oktober og afhentes i butikken, Holsteinsgade 58, ugen efter, altså torsdag den 26. oktober. Det er kun muligt at bestille enten et halvt eller et helt lam (udskåret i kølle, bov, ryg, hals, skanke og slag), så hvis du vil have enkeltudskæringer, må du alliere dig med nogen, der er interesseret i de andre udskæringer.

Prisen for et halvt lam er 110 kr / kg. Bestiller du et halvt lam, skal du betale 500 kr. forud og resten ved afhentning. Prisen for et helt lam er 105 kr / kg. Bestiller du et helt lam, skal du betale 1000 kr forud og resten ved levering. Ud over prisen for lammet, skal du også regne med transport. Prisen for transport afhænger af antallet af bestillinger. Er der for få bestillinger, tillader vi os at aflyse bestillingen, fordi transporten så kommer til at koste alt for meget i forhold til lammet.

Et helt lam vejer mellem 20 og 24 kg (og et halvt lam vejer mellem 10 og 12 kg – et halvt lam kan i øvrigt være i fryserdelen af et køle-fryseskab). Bemærk, at den vægt, du betaler for er slagtevægten – der er ikke helt så meget i kassen, idet der er et vist svind når kødet modner.

Links til bestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *