Frivillige søges til avlermødet

1. november 2017
  ·   Arrangement   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Årets avlermøde er lige rundt om hjørnet – nemlig torsdag den 9. november. Vil du være med til at få aftenen til at spille? Så tag en tjans og meld dig som frivillig på dagen!

Sammen skal vi skabe en god oplevelse for både avlere og medlemmer

Avlermødet er altid et af højdepunkterne på året. Det er en unik mulighed for at møde fødevarefællesskabets avlere, dele erfaringer med andre fødevarefæller og ikke mindst nyde en lækker festmiddag bestående af årstidens friske råvarer – selvfølgelig fra vores egne avlere.

Men for at skabe en god oplevelse, samt behagelige rammer for både vores avlere og medlemmer, er frivillige kræfter uundværlige. Avlermødet er båret af frivillige kræfter og det er kun i fællesskab, at vi igen i år kan få aftenen til at spille.

Til at hjælpe på selve dagen er der blandt andet brug for hjælp til at kokkere, brygge litervis af kaffe, svinge økologiske dråber over bardisken, og sidst, men ikke mindst, rydde af og rydde op efter alle herlighederne.

Sådan melder du dig som frivillig til avlermødet

Du melder dig som frivillig ved at skrive dig på listen over de forskellige tjanser her: http://kbhff.wikispaces.com/Avlerm%C3%B8de+2017

Husk også at tilmelde dig avlermødet ved at udfylde formularen her, så vi har en ide om, hvor mange vi bliver (mht. mad osv.): http://eepurl.com/c5BL6P

Praktiske informationer

Avlermødet afholdes torsdag d. 9. november kl. 16.45 – 21.00 på Den Økologiske Produktionsskole, Husumgade 44, 2200 København N.

Du kan læse mere om hvad avlermødet går ud på og se årets program i nyheden på hjemmesiden her: http://kbhff.dk/2017/10/er-du-klar-til-kbhffs-avlermoede-2017/

Dagsordenen for dagen vil blive offentliggjort en uge før mødet.

Det er gratis at deltage i avlermødet og maden bliver doneret af fødevarefællesskabets avlere. Der vil være en bar, hvor det er muligt at købe økologisk øl og sodavand. Men du må også gerne selv medbringe drikkevarer.

Hvis der er nogle spørgsmål, så skriv endelig til info@kbhff.dk.

Vi glæder os meget til at se jer d. 9. november!

Skrevet af planlægningsgruppen for årets avlermøde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *