Fejring af foreninger Østerbro

2. juli 2018
  ·   Østerbro   ·  Skrevet af renatah

KBHFF deltog i år i Østerbro Weekend i Fælledparken – Forfatteren: Inger Abildgård
Østerbro har et rigt og broget foreningsliv, og det blev fejret efter alle kunstens regler i Fælledparken i weekenden 9. og 10.juni med swingende musik, simremad, flamencodans, politikertaler og meget mere.

Hele 29 foreninger havde i år tilmeldt sig arrangementet Østerbro weekend, som Østerbro Lokaludvalg står bag. Blandt dem også KBHFF, der optrådte med en stand, hvorfra vi uddelte brochurer, opskrifter og masser af informationer om vores herlige fødevarefællesskab.

Mange hundrede mennesker besøgte de hvide telte, hvor foreningerne holdt til. KBHFF var nabo til Miljøpunkt Østerbro, som bl.a. udstillede en udstoppet ulv og levende Øbro-høns. Miljøet var også på dagsordenen hos flere af de optrædende lokalpolitikere, som lovede, at miljø og klima kommer til at fylde meget ved efterårets budgetforhandlinger på Københavns Rådhus.

Foto: Dorthe Bendtsen og Inger Abildgård

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *