Årets HØSTFEST på Birkemosegaard

9. september 2018
  ·   Nyt fra arrangementsgruppen   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Nu nærmer vi os sæsonafslutningen på KBHFFs lugeture til Birkemosegaard. Der er nu kun TO datoer tilbage at vælge imellem. Vi afslutter som sædvanligt sæsonen af med et brag af en HØSTFEST  hvor vi skal høste hvidløg i lange baner, spise god mad og drikke god vin!

Lugeturerne skal opleves! De er geniale til et get-away fra byen og til at få en fornemmelse af, hvordan vores grøntsager bliver til. Desuden er det en del af KBHFFs geniale bytteaftale med Birkemosegaard. Vi luger og de kører varer for os om onsdagen. Det er derfor vigtigt, at vi sammen hjælper med at luge grøntsagerne fri!

Skynd dig at melde dig til ved at følge linket her og skriv dig på wikien under den/de datoer du vil med. Hvis du vil deltage i HØSTFESTEN skal du blot skrive dine oplysninger i arket her.

Vi ses i den friske landluft på Sjællends Odde iklædt det praktiske puds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *