God jul og godt nytår – vi ses den 2. januar

23. december 2018
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af Alexander

KBHFF holder lukket mellem jul og nytår. Men husk at bestille årets første pose senest anden juledag, hvis du skal have friske grøntsagsforsyninger, når du går ind i det ny år. Vi starter nemlig op igen 2. januar (med undtagelse af Nørrebro som først åbner 9. januar).

Men inden da, skal der her på kanten af det gamle år lyde en opfordring. Kender du nogen, som vil have glæde af at at være Københavns Fødevarefællesskab, så tag hende eller ham med ned i din lokale afdeling i starten af det ny år for at blive meldt ind. Vi vil altid gerne have nye medlemmer. Og har man ikke mulighed for at lave medlemsarbejde, kan man jo købe støtteposen.

Så tak for i år. Vi glæder os til at ses i det nye.

Grønne Julehilsner fra

Bestyrelsen på vegne af hele KBHFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *