Ny kogebog: Fra jord til bord

10. december 2018
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af admin

Et af de smukkeste aspekter af Københavns Fødevarefællesskab er de fabelagtige projekter der bliver søsat som følge af medlemmernes engagement i fødevarefællesskabet.

Et eksempel er det fantastiske nyudgivede inspirationskatalog, “Fra jord til bord”.

“”Fra jord til bord” tager afsæt i glæden ved at være fælles om det gode måltid, hvor hovedingredienserne er økologisk grønt fra avlere i nærområdet. Bogen fandt sit udspring ved de store gryder under talrige fællesmiddage, som de fem forfattere er med til at fremtrylle for medlemmerne af Københavns Fødevarefælleskab på Østerbro. ”Fra jord til bord” byder på en lang række lækre opskrifter og gode råd til, hvordan man får det bedste ud af årstidens grønt både til hverdag og fest.”

Udover sæson-baserede opskrifter indeholder bogen også smukke fotografier af vores yndlingsgrønt og portrætter af fire af KBHFF’s avlere. Bogen er udgivet af Muusmann Forlag.

Collage af billeder fra bogen

Et uddrag af de smukke fotografier i bogen.

Skal bogen stå i dit køkken?

Medlemmer af KBHFF får mulighed for at blive inspireret og bladre igennem bogen i deres afdeling allerede fra onsdag d. 12. december. Derudover kan medlemmer der har betalt kontingent også bestille et eksemplar til levering i afdelingen til den fordelagtige pris af 200 kr.* (vejl. udsalgspris: 249,95). Medlemmer kan bestille bogen i afdelingen eller ved at skrive til kogebog@kbhff.dk.

God læselyst til alle!

Forsiden af Fra Jord til Bord i Fællesskab viser en smuk kurv med grøntsager

En smuk kurv af efterårsgrønt pryder bogens forside

* Prisen er 200 kr. ved bestilling i december. Fra januar koster bogen 250 kr..

Joanna – Nørrebro kommenterede
Kl. 14:23 d. 24. december 2018

Skøn kogebog, den er jeg meget glad for <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *