Fælleslageret rykker til Københavns Produktionshøjskole

21. januar 2019
  ·   Nyt fra bestyrelsen   ·  Skrevet af Kommunikationsgruppen

Kære fødevarefæller,
For en måneds tid siden fik vi nyt fælleslager her i Fødevarefællesskabet.
Vi har været meget glade for vores tid hos KPH Projects, men gennem vores gode samarbejde med Københavns Produktionshøjskole fik vi mulighed for at have lager der. Det var der to gode grunde til at gøre. For det første er det simpelthen en meget billigere aftale for os og for det andet er der samtidigt blevet oprettet en ny afdeling af Fødevarefællesskabet på Produktionshøjskolen. Denne afdeling blev lanceret d 14. november og er kun tilgængelig for folk med tilknytning til Københavns Professionshøjskole. Andre interesserede i samme område kan som altid benytte vores lokalafdelinger på Nørrebro og i NV.
Alle lokalafdelinger burde være informeret om nye leveringstidspunkter, men hvis I oplever noget I ikke kan forstå, så giv endelig lyd her, til bestyrelsen (bestyrelse@kbhff.dk) eller til vores frivilligkoordinator Jonathan.

Med ønsker om et godt nytår,
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *