Bliv klogere på krydderurter

4. februar 2019
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af admin

Krydderurter er uundværlige i madlavningen. De giver maden kraft og smag. Hvis du gerne vil blive klogere på krydderurter, så kom til møde 20. februar på Østerbro, hvor KBHFF har inviteret nogle af landets dygtige avlere af krydderurter.

Det er ægteparret Neel Christoffersen og Carsten Søgaard fra Grønholtgård på Glænø, som vil fortælle om kunsten at dyrke krydderurter, så de bliver optimale smagsgivere. De producerer også grøntsager, bl.a. mange slags kål. 

Neel og Carsten optræder i kogebogen Fra jord til Bord, som Arrangementsgruppen på Østerbro har lavet. 

Arrangementet finder sted i Odensegade 6. st. kl. 19 og falder i to dele. Sidste del handler om KBHFf´s stramme økonomi. Connie Brask fra bestyrelsen vil skitsere udfordringerne og lægge op til diskussion om mulige løsninger. 

Tilmelding sker ved at sende mail til estridhaulrich@hotmail.com senest 18.februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *