Ny medlemsplatform for bæredygtige fødevarer – Indsamling.

12. april 2019
  ·   Nyhed   ·  Skrevet af admin

Vi er i gang med at udvikle et nyt IT-system for fødevarefællesskaber. Det skal hamle op med efterspørgslen på et større, mere varieret udbud af varer. Vi håber, du vil støtte os.

38294708_1554542656661859_r.jpeg

 

Hvis lokalproducerede bæredygtige varer skal være attraktivt for folk, skal man frit kunne vælge råvarer og mængder fra et bredt udvalg af økologiske gårde. Derfor er vi i gang med at udvikle en fri open source online platform, som understøtter et mere varieret udbud. Her vil folk kunne bestille råvarer online fra de forskellige landmænd, hvorefter ordrerne samles automatisk fra alle afdelingerne og danner bestillingslister til landmændene. Den følgende onsdag kommer man ned i sin afdeling og henter sine varer.

Først og fremmest vil den ny platform betyde, at man vil kunne bestille de råvarer man ønsker i de mængder man ønsker – baseret på årstidens udbud.

Derudover vil vil man kunne:

  • Abonnere på faste varer, i stedet for at skulle huske at bestille hver uge.
  • Betale med Mastercard og Visa, i stedet for som nu kun for dem med Dankort.
  • Indmelde sig i KBHFF hjemmefra og straks komme i gang med at købe frugt og grønt, i stedet for som i dag  at skulle komme ned i en afdeling KBHFFs åbningstid og blive oprettet personligt.

Platformen udvikles under et open source licens. Den vil altså være et “fællesgods”, som fødevarefællesskaber og andre initiativer frit vil kunne videreudvikle og tilpasse til deres egne behov.

For at støtte os – klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *