Startkit for nye afdelinger

Københavns Fødevarefællesskab byder nye lokalafdelinger velkommen. Siden 2009 er vi gået fra at være 30 medlemmer i en kælder på Nørrebro til at være mere end 10 lokalafdelinger, 3000 medlemmer og over 700 ugentlige poser. Og vi vil gerne være flere endnu. For jo flere vi er, jo bedre kan vi være med til at sætte positivt fokus på lokalt producerede økologiske fødevarer.

Med så mange opstartede lokalafdelinger har vi lært en masse, og vi har prøvet at samle alle disse erfaringer i en manual, hvor vi forsøger at svare på nogle af de mange spørgsmål, der savner svar i forbindelse med opstart af en ny lokalafdeling. Læs hele manualen her.

Hvis du går og tænker at starte en ny lokalafdeling af KBHFF dér hvor du bor, kan du også downloade og printe denne flyer til at dele ud og fortælle andre om, hvad KBHFF går ud på.

Gennem de sidste år har Københavns Fødevarefællesskab også inspireret og hjulpet med opstarten af en række nye fødevarefællesskaber rundt om i landet. Hvis du ikke bor i København, men gerne vil være med med til at starte et fødevarefællesskab lokalt hvor du bor, så kan du med fordel også kigge i vores manual. Derudover er der også masser af information om de andre danske fødevarefællesskaber på hjemmesiden Danske Økologiske Fødevarefællesskaber.