Bliv medlem

Københavns Fødevarefællesskab er en forening, der tilbyder økologiske, sæsonbestemte, lokale og lækre fødevarer, der støtter bæredygtighed.

Københavns Fødevarefællesskab er som Aarstidernes grønsager, men hvor du får fællesskab og aktiviteter med i købet.

HVAD KRÆVER DET AF MIG?

Det koster 100 kr. ved indmeldelse. Derefter betaler du et kontingent årligt i maj. Kontingentet vedtages af medlemmerne på generalforsamlingen i april måned. I 2018/19 og 2019/20 er kontingentet på 200 kr.

Som medlem har du nu som noget nyt fra d. 12. September 2018 mulighed for at købe “Støtteposen” til 140 kr. – 25 kr. mere end den normale pose. Indholdet er det samme, men “Støtteposen” er tiltænkt de personer, der deler Fødevarefællesskabets værdier, men ikke har mulighed for at tage en vagt, som det kræves for at købe grøntsagsposen til 115 kr.

Hvis du har mulighed for at tage en månedlig vagt på 3 timer, så kan du købe posen til 115 kr + blive en større del af de hyggelige fællesskaber rundt omkring i København.
Hvor du vil tilbyde denne vagt, bestemmer du helt selv. Du kan

  • indgå i processen fra varerne kommer fra producenten til butikkerne, på centrallageret, i transporten eller pakke grøntsager, sidde i kassen, lave smagsprøver eller meget andet. På vagtplanen kan du læse mere om de forskellige vagter.
  • deltage i en af fødevarefællesskabets arbejdsgrupper indenfor dit foretrukne felt.
  • løse konkrete opgaver, hjælpe til med arrangementer eller bidrage til opgaver, der kræver lidt særlige kvalifikationer i vores ressourcegrupper.

INDMELDELSE

Find din egen lokalafdeling, besøg dem i deres åbningstid og meld dig ind.

I udvalgte afdelinger, er det obligatorisk at deltage i et introduktionsmøde for at blive medlem.

Nedenfor et kort over lokalafdelinger.

Se KBHFFs lokalafdelinger på et større kort

Som medlem af Københavns Fødevarefællesskab kan du abonnere på en ugentlig pose med økologiske fødevarer. En pose koster 115 kr. og rummer typisk 6-8 forskellige lokalt produceret og sæsonbestemt økologisk frugt og grønt.

I denne video kan du se vejen fra producent til medlem i Københavns Fødevarefællesskab.

Produceret af Mikkel Fosgrau, Rebekka Abildtrup, Johanne Danielsen.

BESTILLING, BETALING Og afhentning

kan ske på to måder:
Enten i din lokale afdeling – en af fødevarefællesskabets butikker – med kontanter eller mobilepay. Eller via vores hjemmesides medlemssystem – med Dankort.

Du kan læse mere om KBHFFs organisation og se svar på ofte stillede spørgsmål  – eller komme ned i en af butikkerne og snakke med os.

Læs handelsbetingelser

Når du bestiller din pose i den ønskede uge, betales der prompte.

Afhentning foregår i din lokalafhentning

Vi håber at du vil være med og glæder os til at se dig nede i butikken!