• Marina skrev en besked 1 month, 3 weeks siden

  Hej alle!
  Is there anyone, who would be fine in changing with shifts with me? I have been assigned for 11.02. for the time 14-16, but I really can’t that day. I can change with your time/day!

 • Louise skrev en besked i gruppen Gruppelogo af EvalueringskorpsetEvalueringskorpset 2 months siden

  Hej alle!
  Så har vi så småt taget hul på det nye år i evalueringskorpset.
  Næste møde er d. 23. februar – vi foreslår at vi mødes hos Louise til lidt mad og hyggesnak kl. 19, og derefter tager fat på dagsordenen der bl.a. indeholder en butiksgruppe-rapport. Hvad siger I til det? Hvis det bliver for meget, kan vi sagtens mødes på Gothersgade og…[Læs mere]

 • Hej, vi kan ikke finde prisen på den nye vindruesaft? Hvad koster den?
  Der er også forespørgsler på om der er hvidt mel eller andre meltyper på vej?
  Og endelig er der problemer med nettet. Vi kan ikke komme på TelenorX33U-netværket. Jeg synes jævnligt det er problemer med det men idag er det da helt umuligt.
  Nogen der kan hjælpe – det meste er…[Læs mere]

 • Hej alle!
  Jeg håber at I er kommet godt ind i det nye år :)
  Der er fælles koordineringsmøde på mandag d. 19. kl. 17. http://kbhff.wikispaces.com/Koordineringsm%C3%B8de+mandag+d.+19.+januar+2015

  På sidste møde talte vi om at lægge vores møder simultant med koordineringsmøderne – har I mulighed for at komme på mandag? Jeg har.

  • Hej Louise
   Tak for initiativ! Jeg har også tid, og jeg synes det ville være en rigtig god idé at komme i gang igen og høre, hvad der ellers sker i fødevarefællesskabet!

  • Hej Louise og Signe
   Jo, mange tak og i lige måde!
   Jeg er godt nok på arbejde, men jeg kan komme lige efter :)

  • Kære alle

   Jeg er bange for at jeg ikke kan komme til mødet d. 19., da jeg skal forsvare mit bachelorprojekt kl. 16.15-16.45 og bagefter skal ud med mine forældre. Det er super ærgerligt at det falder sammen, for jeg synes ellers at det er en vildt god ide at vi kommer til koordineringsmøderne. I øvrigt har jeg skrevet i min kalender at det…[Læs mere]

  • Hej allesammen
   Undskyld det lidt sene svar. Jeg tror godt, jeg kan komme. Jeg er dog i USA lige nu og kommer først hjem lørdag, så det afhænger lidt af hvor meget jetlag jeg har på det tidspunkt. Men jeg giver lige lyd fra mig i løbet af mandagen

  • Det lader til, at vi gør det så. Louise, jeg regner med dig i hvert fald ikke? Husk at skrive jer på på wikisiden og at alle skal medbringe noget til fællesspisning. :)
   Vi ses i morgen!

  • Hej med jer Louise og Signe
   Jeg har nok lige været for hurtug, da jeg sagde at jeg godt kunne nå det. Jeg har lige nogle deadlines der falder sammen på arbejde og med eksamen nu, så jeg kan desværre ikke nå at komme til mødet i aften :(
   Jeg håber, at det går alligevel, og jeg glæder mig til at læse referat.

  • Helt ok Cathrine – du må have en god dag. Signe vi ses :) Jeg kommer nok lige til øllet, eller et kvarter senere – måske vi kan nøjes med at mødes 17.30 når nu vi blot er 2-3 stykker?
   Karen hvis Jetlag’et har lagt sig, så er det på Enghavevej 80-82 vi mødes – via en af opgangene inde i gården, evt. vi bare kan mødes i gården og følges op, det kan…[Læs mere]

 • AE skrev en besked 2 months, 2 weeks siden

  Hej
  Jeg kan IKKE tage min sen-løssalgsvagt d. 1/4.
  Skal vi bytte:)

 • Alexander skrev en besked i gruppen Gruppelogo af LøssalgLøssalg 3 months, 2 weeks siden

  Hej,

  Jeg er kommet til at glemme det nok engang. Men i sidste uge skulle vi have haft RAPSOLIE FRA PER DAMGAARD. I stedet får vi det i næste uge. Så husk at opdatere jeres tilbagemeldingsskemaer.
  Endvidere er der mulighed for at bestille BEJLER fra KØLSTER til næste uge – det er deres 0.5 L Lager-øl til 29 kr.

 • Alexander skrev en besked 4 months siden

  OBS: LEVERING AF MEL ALLEREDE I NÆSTE UGE
  Vi får allerede leveret mel fra Brinkholm i næste fremfor næste uge igen, som ville være det sædvanlige tidspunkt.

  Derfor ville det være fint, hvis I kunne opdatere jeres tilbagemeldinger til i morgen, de afdelinger som ikke har gjort det.

  Jeg beklager den korte varsel.

  Bedste hilsner
  Alexander

 • Alexander skrev en besked i gruppen Gruppelogo af LøssalgLøssalg 4 months, 1 week siden

  Hej Alle,
  Efter en lang pause, vil jeg bestille korn- og melprodukter fra Kragegården til næste uge. Det drejer sig altså om speltmel, svedjerugmel, grahamsmel, og sigtemel; samt perlespelt og -byg. Det er fint, hvis I kan opdaterer jeres tilbagemeldingsskemaer inden fredag. Bedste hilsner
  Alexander

 • Hej alle
  Tak for et godt møde. Vi talte bl.a. om hvorvidt vi skal rykke møderne, så de falder samtidigt med koordinringsmøderne. Så læs gerne med, og kom med kommentarer: http://kbhff.wikispaces.com/M%C3%B8de+i+Evalueringskorpset+10.+november+2014 :)

 • Jeg kan se at Tine skriver at mødet på mandag starter kl. 18, og at der står 19-21 på wikien. Derudover vil jeg spørge om vi kan mødes kl. 17-19, medmindre det vil udelukke nogle fra at deltage? Så forhåbentligt vi kan lave en lille hurtig afstemning om hvad der passer bedst, her?

 • Kære alle, Jeg har sat næste møde 10/11 på wiki’en, men kan ikke selv deltage. Vi fik vist ikke aftalt tid eller sted men jeg har skrevet kl 18 på Gothersgade, så I må tilrette/booke som det passer dem der kan komme. Hav et godt møde :)

 • Ang returemballage.
  Det er gult team næste gang d. 26/11.
  Er det en fra gult team selv der skal være der til at hjælpe chafføren kl. hvad?
  Der var tale om at det skulle være et helt særskilt hold – er der nogen nyheder omkring det?
  VH Mette Karlson.

 • Alexander skrev en besked i gruppen Gruppelogo af LøssalgLøssalg 5 months siden

  Hej,
  Til næste uge er der mulighed for at bestille øl. Det drejer sig om Bejler og Højsommer fra Kølster. De sælges for 29 kr hver og kommer i halv-literflasker.
  Bestilling er som sædvanlig i tilbagemeldingsskemaet.

 • Pardon! Jeg huskede forkert. Glem min besked for 3 minutter siden.

 • På onsdag den 22.10. får Østerbro afhentet returemballage, hvis I vil ha’ det. Den vil blive hentet ca 11.15 og skal være oppe fra kælderen, meget helst. Jeg kommer med nøglen, og det er grønt team, der har dagens vagter. Hvis I ikke vil ha’ hentet returemballage, skal der gives besked til dagens chauffør (det er osse mig) i chaufførernes…[Læs mere]

 • Hej. Rasmus holder intromøde den 22. oktober.
  Det vil være super hvis I sørger for at der er det antal ledige linier i teamoversigten, som I ønsker jeres team suppleret med. Det letter overblikket for dem der skal skrive nye medlemmer op.

 • Hej
  Jeg har fået svar fra økonomigruppen vedrørende den nye grønne mappe vi fandt. De var lige så store spørgsmålstegns som os og det var ikke nogen i den nuværende økonomigruppe der kendte til den. Så med andre ord kan vi ikke rigtigt få svar på endnu hvordan den skal bruges til kvitteringer, bankbonner m.m.
  De vil have et møde i butikken den…[Læs mere]

 • Kære alle
  Tak for et godt møde! Hermed referat – ret/tilføj endeligt hvad I synes :)
  Næste arbejdsdag er d. 23. oktober kl. 17-19.

  http://kbhff.wikispaces.com/M%C3%B8de+i+Evalueringskorpset+d.+13.+oktober+2014

  • Tak et godt møde og tak for ref Louise. Jeg har lavet en side på wikien for arbejdsdagen og skrevet de opgaver ind, som jeg kan huske, at vi talte om. I må gerne skrive jer på om I kommer og hvis I har en præference for en opgave så sæt jeres navn på ellers finder vi ud af det på dagen. I må også meget gerne skrive opgave til eller rette hvis I…[Læs mere]

   • Hej alle
    Jeg kommer i dag, men kan desværre ikke blive længere end til 18. Vi ses snart!

 • Kære alle
  Så er det i morgen mandag 13/10 vi holder møde i evalueringskorpset. Der er allerede mange der har skrevet på at de kommer, men hvis du endnu ikke har meldt om du kommer/ikke kommer, så er her en venlig opfordring til at gøre det. Linket er:

  http://kbhff.wikispaces.com/M%C3%B8de+i+Evalueringskorpset+d.+13.+oktober+2014

 • Østerbro har mel der er dateret forkert. Sidste holdbarhedsdato er tidligere end pakkedatoen. Fødevarekontrollen accepterer næppe det, så vi bliver nødt til at returnere 12 poser. Hvordan klares det?

 • Hent mere