Skal du være en del af Københavns Fødevarefællesskabs bestyrelse?

Vi står i en utraditionel situation hvor hele bestyrelsen skal udskiftes, da flere medlemmers indvalgte periode er udløbet og et bestyrelsesmedlem har valgt af personlige årsager at fratræde posten.

Vi anbefaler derfor både medlemmer med og uden erfaring fra Københavns Fødevarefællesskabs bestyrelse at stille op, til den kommende generalforsamling d. 24 april 2022, så vi får en ny bestyrelse der består af den helt rigtige kombination af ny energi og gammel erfaring.

Hvilke opgaver varetager bestyrelsen

Til hverdag er bestyrelsen Københavns Fødevarefællesskabs ”juridiske person”, der har overblik over og underskriver diverse aftaler og kontrakter, godkender betalinger m.v. Bestyrelsen er arbejdsgiver for foreningens honorarbetalte konsulenter, som sikrer at de ansatte trives og at de løser deres opgaver. Derudover arbejder bestyrelsen på Københavns Fødevarefællesskabs fremtidige strategi.

Bestyrelsen har de sidste par måneder valgt at mødes, hver anden måned for at styrke deltagelsen til fællesmøderne foreningens vigtigste organ. Det vil være op til den nye bestyrelse om de vil fortsætte dette.

Tilmeldning til generalforsamlingen hvor du kan stille op til bestyrelsen sker her:

https://docs.google.com/spreadsheets/u/1/d/1gFyR9cMUMCsFD1iftJApgEHUlJHrrXLHDnwq8pchUCQ/htmlview