Vanløse

Vanløse-afdelingen har eksisteret siden maj 2011 og holder til på Jernbane Alle 70, 2720 Vanløse.

Vores medlemmer kommer fra et stort område som tæller Vanløse, Valby, Brønshøj og ydre Frederiksberg, og vi er en broget skare af folk – fra småbørn til seniorer, fra kollektivister til kærestefolk. Vores ambition, udover at formidle friske og lækre madvarer til medlemmerne, er at være et mødested i lokalsamfundet og at være en platform for initiativer indenfor fødevarer og bæredygtighed i Vanløse.

Bliv medlem
Man melder sig ind ved at møde op i butikken i åbningstiden. Medlemskab koster 100 kr. som betales kontant ved indmelding. Det er en forudsætning for dit medlemsskab at du deltager i et introduktionsmøde – i butikken vil de fortælle dig, hvor når det næste møde er (typisk den 1. onsdag i måneden).

KbhFF Vanløse er værtsorganisation for ’Vanløse deler frugten’ og administrerer desuden fødevarefællesskabets æblepresser som er til fri afbenyttelse for medlemmer og Vanløseborgere i æblesæsonen.

Seneste Nyheder fra afdelingen

Krydderurter v. Inger Vaaben d. 18-9-13 kl. 19.00 i Vanløse

Vi har været så heldige i Vanløse, at Inger Vaaben har sagt ja til at komme og fortælle om krydderurter … Læs resten

Medlemsmøde i KBHFF Vanløse

Onsdag den 13. marts kl. 19.30 – 21.00 i Festsalen hos Gourmet Catering, Børglumvej 43. Mød op og tag del i … Læs resten

“Vi er alle sammen kunder, medejere og medarbejdere”

I løbet af efteråret laver vi en række små portrætter af forskellige medlemmer af foreningen. Formålet er at vise hinanden … Læs resten

Adresse

Jernbane Alle 70
2720 Vanløse
vanlose@kbhff.dk

Åbningstider

Onsdage 16:00 til 18.00