Vanløse

Vanløse-afdelingen har eksisteret siden maj 2011 og holder til på Jernbane Alle 68, i baghuset th for “Hus Forbi”, 2720 Vanløse.

Vores medlemmer kommer fra et stort område som tæller Vanløse, Valby, Brønshøj og ydre Frederiksberg, og vi er en broget skare af folk – fra småbørn til seniorer, fra kollektivister til kærestefolk. Vores ambition, udover at formidle friske og lækre madvarer til medlemmerne, er at være et mødested i lokalsamfundet og at være en platform for initiativer indenfor fødevarer og bæredygtighed i Vanløse.

Bliv medlem
Man melder sig ind ved at møde op i butikken i åbningstiden. Det koster 100 kr. i indmeldelsesgebyr, som betales kontant ved indmelding. Det er en forudsætning for dit medlemsskab at du deltager i et introduktionsmøde – i butikken vil de fortælle dig, hvor når det næste møde er (typisk den 1. onsdag i måneden).

KbhFF Vanløse er værtsorganisation for ’Vanløse deler frugten’ og administrerer desuden fødevarefællesskabets æblepresser som er til fri afbenyttelse for medlemmer og Vanløseborgere i æblesæsonen.

Seneste Nyheder fra afdelingen

Krydderurter v. Inger Vaaben d. 18-9-13 kl. 19.00 i Vanløse

Vi har været så heldige i Vanløse, at Inger Vaaben har sagt ja til at komme og fortælle om krydderurter … Læs resten

Medlemsmøde i KBHFF Vanløse

Onsdag den 13. marts kl. 19.30 – 21.00 i Festsalen hos Gourmet Catering, Børglumvej 43. Mød op og tag del i … Læs resten

“Vi er alle sammen kunder, medejere og medarbejdere”

I løbet af efteråret laver vi en række små portrætter af forskellige medlemmer af foreningen. Formålet er at vise hinanden … Læs resten

Adresse

Jernbane Alle 68, baghuset th for "Hus Forbi"
2720 Vanløse
vanlose@kbhff.dk

Åbningstider

Onsdage 16:00 til 18.00