På vagt med vennerne – om teamstruktur i KBHFF

KBHFF har teamstruktur, men hvad betyder det, og hvordan fungerer det i praksis? Det undersøger vi her i artiklen, hvor … Læs resten

Marsklam – ny bestilling

Nu har du endnu engang muligheden for at sikre dig et halvt eller et helt lam fra Havervadgaard ved Skærbæk. … Læs resten

Aspargessæsonen starter nu

Igen i år kan vi glæde os til dejlige friske grønne asparges fra Svanholm. Du kan allerede nu bestille en … Læs resten

Lugesæsonen 2017 skydes i gang med forårsfest på Birkemosegaard

Forårssolen driver gæk med os i øjeblikket. Snart står der maj i kalenderen, og maj er måneden, hvor solen burde … Læs resten

KBHFF har fået ny fælleskoordinator

Charles Bo Nielsen er blevet ansat som ny fælleskoordinator i Københavns Fødevarefællesskab. Charles har erfaring fra Cafe Retro, og så … Læs resten

Meld dig til Generalforsamlingen i dag!

Meld dig til Generalforsamlingen ved at tage en tjans i tilmeldingskemaet her på siden: http://kbhff.wikispaces.com/Ordinær+generalforsamling+22.+april+2017 Vi slutter af med stor … Læs resten

Nye tider for varelevering i afdelingerne

Da det i flere afdelinger har givet udfordringer at få modtagevagterne besat, er det blevet besluttet på seneste koordineringsmøde at … Læs resten

Lam fra Havervadgaard

Så er det endnu engang muligt at bestille økologisk vadehavslam fra Havervadgaard. Lammene skal bestilles senest den 21. april og … Læs resten

Sådan får du det mest friske mel

Her er et lille tip, når du køber mel i KBHFF: Vi får mel, som er malet første søndag i … Læs resten

Frivillige til generalforsamling

Vil du også sætte dit præg på årets generalforsamling og være med til at få det hele til at spille? … Læs resten

Vil du sammensætte ugens pose?

  Indkøbsgruppen står overfor et generationsskifte og har brug for nye kræfter. Vil du prøve en ny måde at lægge … Læs resten

Holder din afdeling mon påskelukket?

Nu er der ikke længe til påske. I den forbindelse er der flere afdelinger, der holder lukket for udlevering af … Læs resten