KBHFF Generalforsamling 2018

Så skal der sættes kryds – for indflydelse og fællesskab. Krydset skal sættes i kalenderen lørdag d. 21. april kl. … Læs resten

Terra Madre Nordic Event

KBHFF har modtaget en invitation fra Slow Food Youth Network om at deltage i Terra Madre Nordic Event. Slow Food … Læs resten

SLUT MED FRUGTPOSEN

Som mange sikkert godt kan huske, havde vi et dårligt frugtår sidste år. Vi havde håbet på, at der var … Læs resten

Medlemsskabet af KBHFF gav en ekstra gevinst

Østerbro KBHFF har mange engagerede medlemmer. Flere af dem har vi gennem tiden bragt interviews med på denne plads. Her … Læs resten

Påskelam fra Havervadgaard

Næste levering af lam fra Havervadgaard er torsdag den 22. marts – dvs lammene skal bestilles senest torsdag den 15. marts. … Læs resten

KBHFFs nye initiativ – Støtteposen

Så er tiden kommet til at introducere KBHFFs nyeste initiativ – Støtteposen. Du vil fra i dag af have mulighed … Læs resten

Har du lyst til at prøve kræfter med KBHFFs spændende bestyrelsesarbejde?

Har du lyst til at forny KBHFF på strategisk plan og få erfaring med bestyrelsesarbejde? Så skal du melde dig … Læs resten

Kan du programmere eller vil du gerne lære hvordan? // Want to learn web programming?

KBHFF er igang med at udvikle en ny IT platform. Derfor opfordrer vi alle, som er interesseret i at programmere … Læs resten

KBHFF 2.0 – Hvad sker der nu // What happens next

Den ekstraordinære generalforsamling blev afholdt d. 26. november, med ca. 40 medlemmer til stede. Formålet med generalforsamlingen var at tage … Læs resten

Lam til nytårsbordet

Så har du endnu engang mulighed for at bestille lam fra Havervadgård ved Højer. Lammene er økologiske, og har tilbragt … Læs resten

Se beslutningerne fra generalforsamlingen

Fødevarefæller på tværs af lokalafdelinger og arbejdsgrupper havde i søndags d. 26. november 2017 indfundet sig på KPH-Projects til KBHFFs … Læs resten

Ny vej for KBHFF? Ekstraordinær generalforsamling 26/11 – opdatering

Se dagsorden og forslag til forretningsplan her på siden. En gruppe medlemmer har arbejdet intensivt på at udvikle en ny … Læs resten