Så er ugens pose klar til jer!
Vi håber at den bringer lidt glæde og gode vitaminer i det mørke januar. Vi har savoykål som man kan bruge som et anderledes alternativ til tacos, hvor man bruger bladene i stedet for taco skaller og fylder det med hvad man har lyst til (link til opskrift). Vi har også brug for varme i disse vintermåneder, så du kan pifte din salat eller andet op med, hvad man kan kalde nordens ingefær, nemlig peberrod, som er dejlig stærk og smagfuld.
I løssalget kan du købe blå congo kartofler, som er hvid/lilla indeni, lidt sjovere at servere for gæsterne og ikke så ofte tilgængelige i supermarkedet. Den lilla grønkål er også flot og kan spises frisk i en salat med appelsiner og nødder eller lav f. eks. som grønkålschips.
Ps. Hvis du ikke har fået spist din hvidkål op fra sidste uge, så husk at du kan fermentere den.
Vinterhilsner fra Hanna & Ia (nye indkøbere, tak for oplæring Nattalie!)